Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a barátnőmet?
Mennyi ideje vagytok együtt és hány éves a lány?
Szerintem ilyen fiatalon nagyon kellemetlen az, ha ő még nincs készen ezekre a dolgokra, de ráerőszakolod. Ha elveszi a kezed onnan, az azt jelenti ő még nem akarja. És csak fokozatosan, türelemmel lehet haladni.
Türelem. Gondolom a barátnőd sem több 16-nál, és a leírtak alapján te vagy az első barátja.
Elárulom neked, én 19 évesen jöttem össze az első barátommal, és lassan haladtunk, az elején én is csak ruhán keresztül engedtem a tapizást... :) De a barátom nagyon türelmes volt, és szép sorjában megtörtént minden. De fel kellett oldódnom, meg kellett tanulnom bíznom benne, el kellett hinnem, hogy szeret és nem csak kihasznál... (előtte voltak csalódásaim, ezért félve kezdtem bele a kapcsolatba).
Hány éves a barátnőd? Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy van valami elhatározása, hogy mondjuk 18 éves koráig nem szexel, és ezért fél közelebb engedni magához, nehogy "eldurvoljon" a helyzet? Lehet hogy fél, hogy nagyon beindulsz?
Magamból indulok ki, az elején ha barátom nagyon szenvedélyesen csókolt és nagy lendülettel tapogatott, én is attól paráztam magamban, hogy ugye nem akar itt és most lefeküdni velem? :) (Mi 5 hónapot vártunk végülis a szeretkezéssel, de 16 évesen biztos, hogy (sokkal) többet vártam volna.)
Szerintem ha legközelebb tapizod, és elhúzódik, akkor mondd meg, hogy "nyugi, semmi olyat nem csinálok, amit még nem szeretnél!" És akkor csak ruhán keresztül simogasd, puszilgasd tovább. Egy idő után úgyis beadja a derekát ;)
Ha kiderül hogy a szextől fél, akkor nyugodtan mondd el neki, hogy megérted, ha nem áll még készen rá, te sem szeretnél még lefeküdni vele, de bizonyos dolgokat már el lehet kezdeni. Mondd el neki, hogy a csók és a szex között még sok szép dolog van, amit lassan kell felfedezni. :)
17.49-es vagyok.
Ó, még csak 14? Így még érthetőbb akkor. Hát, akkor tényleg nem tudok mást javasolni, mint hogy türelem, és ha szereted, akkor várd ki, mert hidd el, megéri majd! ;)
14-16 évesen a 8 hónapos kapcsolat már szépnek számít, csak így tovább. Az is jó jel, ha néha maga rakja oda a kezedet, mert ez azt jelenti, hogy nem zárkózik el teljesen a dolog elől, ő is kíváncsi, érdeklődik. Viszont szerintem kicsit összezavarodik néha fejben, hogy neki ezt "szabad"-e, "illik"-e csinálnia 14 évesen? Biztos, hogy bizonytalanságról van szó, hiszen néha akarja, néha megijed tőle. Erre is csak azt tudom mondani, hogy idő kell. Nem te vagy az oka, hanem a helyzet idegen neki.
Esetleg tényleg beszéld meg vele (ha nem is konkrétan), hogy a szex még messze van, nem kell tőle félnie, csak szeretnéd, ha kicsit jobban megismernétek egymás testét. Tényleg nyugtasd meg kedves szavakkal, pl. ha kezdi lefogni a kezed, akkor "nyugi, tovább nem megyek, de ennyi ugye belefér?" és fontos hogy betartsd amit mondasz neki, tényleg ne menj ilyenkor tovább. Minden alkalommal próbálkozhatsz kicsit többel (melltartóba benyúlás, esetleg felső felhúzása), de közben ilyet is mondhatsz, hogy "mondd meg nyugodtan, ha hagyjam abba, vagy nem szeretnél valamit."
Ebből látja, hogy bízhat benned. És a bizalom az alapja a későbbi dolgoknak.
Amúgy meg dicséretes, hogy 16 éves fiúként így gondolkodsz, és nem azon jár az eszed, hogy mikor és hol tudnád megdugni. A barátnődnek szerencséje van veled, így kell ezt csinálni, ez a normális.
A barátnődnek is dicséret, hogy nem arra hajt, hogy minél előbb elveszítse a szüzességét és "menő" legyen a barátnői között... Szerintem természetesen viselkedik ő is, és hidd el, ha türelmes és gyengéd vagy vele, előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!