Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lesz saláta a nuni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz saláta a nuni? Mitől nyílik szét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza a lányok esetében azt, hogy saláta lesz a nunijukból. Én úgy tudom, hogy a minél nagyobb aktivitás, szex, maszturbálás miatt nyílik szét.

Rosszul tudom?

2011. máj. 27. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Néha nekem is szétnyílik és "saláta" lesz, de aztán kb fél nap múlva visszaáll. (Alaphelyzetben nem lógnak ki a szeméremajkaim.)

De én nem tudom mitől van ez, van hogy kétmenetes szex után nem látszik semmi változás (= nem lóg ki), máskor meg észreveszem hogy jé, kint vannak és "saláta", pedig már 5 napja nem volt szex, meg maszti sem...

Szóval az enyém önálló életet él. :) De legtöbbször nem lóg ki.

2011. máj. 27. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. És a kisajkak idővel nőnek. Igen, a szex és a maszturbálás is erősítheti ezt a növekedést, hisz vérbőséget okoz, fokozza a véráramlást, igen. De mindez genetika. (Manapság létezik rá plasztikai műtét, egyébként.)
2011. máj. 27. 17:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Azért gondoltam arra, hogy az aktivistástól nyílik szét, mert ugye a szűz lányoknak általában még zártabb... :)

2011. máj. 27. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
8%

A sok kúrástól

a homik segge is egy idő után pinára hasonlít

2011. máj. 27. 17:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Na és te honnan tudod, hogy milyen a homik segge? :)
2011. máj. 27. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ott a pont :D:D
2011. máj. 27. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:
egyszer láttam egy videót ahol a csávó egy tányér szélességű dugót nyomott fel a hátsójába, na annak tényleg punci volt a segge helyén
2011. máj. 27. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:

nem a szextől és maszturbálástól

ez csak genetika van akinek ilyen van akinek nem

de ez úgysem érdekel senkit

2011. máj. 27. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja, van akinek ilyen van akinek meg olyan!

Senki nem tehet róla hogy milyen van neki, ugyanugy mint kukiból is van sok fajta...

Gírbe- görbe egyenes kúrta...

:D

2011. máj. 27. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát jó, ha ti mondjátok, akkor én hiszek nektek! :) Csak valahogy eddig én idősebb nők esetében nem találkoztam zártabb nunival, ezért is gondoltam, hogy a használat sűrűsége teszi... :D De, ha nem, hát nem ;)

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 27. 20:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!