Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz saláta a nuni? Mitől nyílik szét?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy mi okozza a lányok esetében azt, hogy saláta lesz a nunijukból. Én úgy tudom, hogy a minél nagyobb aktivitás, szex, maszturbálás miatt nyílik szét.
Rosszul tudom?
Néha nekem is szétnyílik és "saláta" lesz, de aztán kb fél nap múlva visszaáll. (Alaphelyzetben nem lógnak ki a szeméremajkaim.)
De én nem tudom mitől van ez, van hogy kétmenetes szex után nem látszik semmi változás (= nem lóg ki), máskor meg észreveszem hogy jé, kint vannak és "saláta", pedig már 5 napja nem volt szex, meg maszti sem...
Szóval az enyém önálló életet él. :) De legtöbbször nem lóg ki.
Köszi a válaszokat! :)
Azért gondoltam arra, hogy az aktivistástól nyílik szét, mert ugye a szűz lányoknak általában még zártabb... :)
A sok kúrástól
a homik segge is egy idő után pinára hasonlít
nem a szextől és maszturbálástól
ez csak genetika van akinek ilyen van akinek nem
de ez úgysem érdekel senkit
Ja, van akinek ilyen van akinek meg olyan!
Senki nem tehet róla hogy milyen van neki, ugyanugy mint kukiból is van sok fajta...
Gírbe- görbe egyenes kúrta...
:D
Hát jó, ha ti mondjátok, akkor én hiszek nektek! :) Csak valahogy eddig én idősebb nők esetében nem találkoztam zártabb nunival, ezért is gondoltam, hogy a használat sűrűsége teszi... :D De, ha nem, hát nem ;)
Köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!