Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális együttlét közben szívesen használtok kissé közönséges, nyers kifejezéseket mint pl a "pi. A, vagy hasonlóak?
a kérdés már párszor elhangzott.
azóta utánanéztem máshol is. állítólag a nők nagyobbik része imádja, ha kemény szex közben mocskosul kimondja a partner amit gondol!
pl: "érezd ahogy a kemény fa5zom szétba55za a lucskos p(i)nádat", "szopjad vadul a fa5zt!", "riszáld a segged" "élvezd ahogy szétkúúrlak"
a legtöbben imádják, aki nem hiszi, ideje kipróbálni. s ti lányok is nyugodtan beszéljetek így, minél mocskosabb annál jobb.
egyet nem tennék, nem nevezem ribancnak, qrvának a nőt.
Én nem. Amúgy sem használtam soha életemben nyomdafestéket nem tűrő szót. A "legcsúnyább" szó, amit használok, a "hülye" és a "basszus". A barátom se nagyon szokott trágár szavakat használni, csak ha nagyon ideges. Így nálunk az ágyban sem kapnak helyet az ilyen szavak. A szeretkezés a szerelemről szól, a szerelmemet pedig soha nem illetném ilyen jelzőkkel, s Ő se engem.
20/L
Én nagyon szeretem:) Egy jó vad, forró szexet feldob, beindít, sokkal izgalmasabb lesz, ha ilyen vulgáris kifejezéseket használunk közben.
Persze egy romantikus szeretkezésnél nincs helye az obszcén kifejezéseknek:)
változatossá teszi, ha néha így csináljuk.
nem lenne értelme mindig.
de mi szoktunk finoman szeretkezni, vadul, szenvedélyesen dugni, s hatalmasakat ba5zni. Utóbbinak tartózéka a ronda szókincs is, s az külön izgalmassá teszi, hogy a hétköznapokban nem beszélünk így, csak az ágyban, s ott sem mindig.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!