Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális együttlét közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális együttlét közben szívesen használtok kissé közönséges, nyers kifejezéseket mint pl a "pi. A, vagy hasonlóak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon beindított ha barátnőm ilyesmiket mondott hogy "erőszakolj meg" stb :D
2011. máj. 27. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én egyébként is szívesen használok ilyeneket. Persze csak frappáns módon, nem vagyok paraszt, kultúráltan is tudok beszélni. Ez az ágyban sincs másképp. Ami éppen jön, vagy jól esik. Persze ha a csaj mondjuk már az utcán rám szól azért, mert mikor leejtek valamit annyit mondok: bassz@meg, akkor ezt az ágyban nem hozom elő!
2011. máj. 27. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már sokmindent mondtam a macának! Pl: te kis r.banc, kis qrva, sz.pjad a farkam, imádlak megb.szni, szét qrom a s.gged, stb.! :)
2011. máj. 27. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:

a kérdés már párszor elhangzott.

azóta utánanéztem máshol is. állítólag a nők nagyobbik része imádja, ha kemény szex közben mocskosul kimondja a partner amit gondol!

pl: "érezd ahogy a kemény fa5zom szétba55za a lucskos p(i)nádat", "szopjad vadul a fa5zt!", "riszáld a segged" "élvezd ahogy szétkúúrlak"

a legtöbben imádják, aki nem hiszi, ideje kipróbálni. s ti lányok is nyugodtan beszéljetek így, minél mocskosabb annál jobb.

egyet nem tennék, nem nevezem ribancnak, qrvának a nőt.

2011. jún. 12. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem. Amúgy sem használtam soha életemben nyomdafestéket nem tűrő szót. A "legcsúnyább" szó, amit használok, a "hülye" és a "basszus". A barátom se nagyon szokott trágár szavakat használni, csak ha nagyon ideges. Így nálunk az ágyban sem kapnak helyet az ilyen szavak. A szeretkezés a szerelemről szól, a szerelmemet pedig soha nem illetném ilyen jelzőkkel, s Ő se engem.

20/L

2011. jún. 12. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
mi 30-on túl vagyunk, 5 évig szexeltünk enélkül, aztán kb fél éve bevadítottunk, s bánjuk, hogy nem előbb!
2011. jún. 12. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
ezzel lehet éreztetni a szenvedélyt :P
2011. jún. 12. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem:) Egy jó vad, forró szexet feldob, beindít, sokkal izgalmasabb lesz, ha ilyen vulgáris kifejezéseket használunk közben.

Persze egy romantikus szeretkezésnél nincs helye az obszcén kifejezéseknek:)

2011. jún. 13. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:

változatossá teszi, ha néha így csináljuk.

nem lenne értelme mindig.

de mi szoktunk finoman szeretkezni, vadul, szenvedélyesen dugni, s hatalmasakat ba5zni. Utóbbinak tartózéka a ronda szókincs is, s az külön izgalmassá teszi, hogy a hétköznapokban nem beszélünk így, csak az ágyban, s ott sem mindig.

2011. jún. 15. 10:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!