Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a csajnak h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a csajnak h nem akarlok vele összejönni csak szexelni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval, én nem akarom kihasználni meg semmi ilyesmi de ugy veszi a lapot mintha hajtanék rá...ha meg elmondanám neki konkrétan otthagyna a francba...:/ nem jut eszembe semmi segítsetek lécci! :/
2011. máj. 27. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ne legyél tuskó. Ha csak szexet akarsz, akkor ne hülyítsd, mond meg neki a szándékaidat. Az tisztességes.
2011. máj. 27. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Szexelni bírsz de kapcsolatot kialakítani nem?Érdekes.Mi bajod a lánnyal?Miért nem akarsz normális kapcsolatot?
2011. máj. 27. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha simán megakarod dugni,akkor tégy úgy miintha akarnál tőle valamit,mikor elérted amit akartál,otthagyod..ennyi
2011. máj. 27. 17:08
 4/8 Manócska'90 ***** válasza:

Érdekes. Én eddig mindig tudtam, hogy mikor hajt rám egy srác azért, mert járni akar velem és ha csak meg akar dönteni.

Meg is mondtam neki, hogy felesleges játszani a Rómeót, mert nem vagyok hülye.

Ha meg csajszinak sajnos ez nem esett le, akkor hagyd békén. Szerintem nem fog csak úgy lefeküdni veled, kár a gőzért. Ne tedd neki a szépet és ne hülyítsd - legalább ennyi legyen benned.

2011. máj. 27. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog kihasználni a másikat. De látom néhány embertől csak ennyi telik.
2011. máj. 27. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Az őszinteség lenne a legegyenesebb, de ebben az esetben nem fog működni.

Ha azt mondod neki, hogy csak meg akarlak dugni, de semmi komolyat nem szeretnék, akkor tahónak fog tartani és elküld a francba. Ha hülyíted, akkor könnyebben bedől.

2011. máj. 27. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

cica..sehogy; ) ha nemakarsz egy orbitrális pofont kapni akkor szerintem hagyd is :D

Bár ha ennyire fontos számodra hogy ágynak döntsd akkor hülyítsd azzal hogy hajtassz rá...( nem az első 2 nap járás után fogja beadni a derekát elhiheted ) aztán dobd .. de nemis kevés az esély arra hogy akkor is kapsz pofont :D

2011. máj. 27. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:
aha értem szal vagy lekoptatom és megbántom ezzel vagy kihasználom és ugyanúgy megbántom...esetleg elmondom neki az igazat akkor meg nekem is meg nekiis szar lessz xD
2011. máj. 28. 12:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!