Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » SOS! Felmelegedett a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Felmelegedett a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Segítség! Múltkor tesi elött öltözőben olyan furcsán és hosszan nézett a legjobb barátom! Ugye nem meleg? Nem merem megkérdezni tőle... mert ez nagyon sértő kérdés és nem akarom hogy tönkre menjen a barátságunk!! De hogy derítsem ki akkor? Vagy lehet csak elbambult és normális??

F16

2011. máj. 27. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A felnőtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnőtt kor 21 év felett kezdődik. Amíg az ember nem lesz felnőtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnőtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlődés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így működnek a világban, ez így természetes, és így van jól.

Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.

- Meglepődnél, hogy milyen sok fiatal sráccal történik hasonló, amit azután felnőtt korban már soha nem tesznek. Letagadják, hogy ez velük megtörtént.

2011. máj. 27. 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:
És én hogy álljak hozzá? Azóta nem tudom hogy viselkedjek vele!
2011. máj. 27. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszadód vagyok.

Legyél ugyanolyan, mint eddig voltál. Ha kettesben vagytok, ne térj ki a beszélgetés elől, próbáld meg őszintén megbeszélni vele a dolgot, úgy, hogy neked se legyen ellenedre. Talán lehet, hogy életed legjobb barátját kapod, akire biztosan számíthatsz az életedben.

Egy jó barátság mellett lehetnek barátnőitek, később feleségeitek és gyerekeitek.

Ezek a kamaszkor legszebb titkai. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz károtokra, csak az egészséges lelki fejlődéseteket segíti.

Ne hallgass az ostoba, primitív beszólásokra, csak önmagadra figyelj.

2011. máj. 27. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, köszönöm!!! Remélem így lesz!
2011. máj. 27. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

16:14

Felpontozva, csak azért mert más úgy gondolja hogy meg kell osztania hogy lepontoz...hihetetlen emberek vannak, közben meg offol ugyanúgy

2011. máj. 27. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ne csinálj semmit

egyébként meg lehet, hogy csak elbambult

igazából neked is bejön? mert különben ez az egész eszedbe sem jutott volna

2011. máj. 27. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Mi is csináltunk kamaszkorunkban sok marhaságot. Ha a barátod, ne törődj vele. Ha ki is derül, hogy ráhibáztál, akkor is max mond meg neki, hogy nem pálya a dolog. Emiatt nem kell máshogy viselkedned vele.
2011. máj. 27. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:16

Bocs az off miatt, de én mindenkit "felpontozok" mert így jelzem magamnak, hogy elolvastam a választ.

2011. máj. 27. 22:44
 9/10 A kérdező kommentje:
18:48!! Ha téged valaki hosszasan elnéz egy öltözőben mi jut eszedbe?? Hogy megtetszett neki biztos a boxered???
2011. máj. 27. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

hát sok minden, hogy biztos van vmi rajtam, vagy akármi, de hogy búza arra biztos nem

már ne is haragudj

ha rádbámul a jóbarátod, és neked első blikkre ez ugrik be, akkor nálad van a probléma, nem a haverodnál

2011. máj. 28. 10:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!