Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Felmelegedett a legjobb barátom?
Segítség! Múltkor tesi elött öltözőben olyan furcsán és hosszan nézett a legjobb barátom! Ugye nem meleg? Nem merem megkérdezni tőle... mert ez nagyon sértő kérdés és nem akarom hogy tönkre menjen a barátságunk!! De hogy derítsem ki akkor? Vagy lehet csak elbambult és normális??
F16
A felnőtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnőtt kor 21 év felett kezdődik. Amíg az ember nem lesz felnőtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnőtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlődés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így működnek a világban, ez így természetes, és így van jól.
Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.
- Meglepődnél, hogy milyen sok fiatal sráccal történik hasonló, amit azután felnőtt korban már soha nem tesznek. Letagadják, hogy ez velük megtörtént.
Az első válaszadód vagyok.
Legyél ugyanolyan, mint eddig voltál. Ha kettesben vagytok, ne térj ki a beszélgetés elől, próbáld meg őszintén megbeszélni vele a dolgot, úgy, hogy neked se legyen ellenedre. Talán lehet, hogy életed legjobb barátját kapod, akire biztosan számíthatsz az életedben.
Egy jó barátság mellett lehetnek barátnőitek, később feleségeitek és gyerekeitek.
Ezek a kamaszkor legszebb titkai. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz károtokra, csak az egészséges lelki fejlődéseteket segíti.
Ne hallgass az ostoba, primitív beszólásokra, csak önmagadra figyelj.
16:14
Felpontozva, csak azért mert más úgy gondolja hogy meg kell osztania hogy lepontoz...hihetetlen emberek vannak, közben meg offol ugyanúgy
ne csinálj semmit
egyébként meg lehet, hogy csak elbambult
igazából neked is bejön? mert különben ez az egész eszedbe sem jutott volna
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
Bocs az off miatt, de én mindenkit "felpontozok" mert így jelzem magamnak, hogy elolvastam a választ.
hát sok minden, hogy biztos van vmi rajtam, vagy akármi, de hogy búza arra biztos nem
már ne is haragudj
ha rádbámul a jóbarátod, és neked első blikkre ez ugrik be, akkor nálad van a probléma, nem a haverodnál
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!