Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tudom h fiatal vagyok ehhez az egészhez,és nyilván el fogtok itélni a következő kérdésem végett.Pár hónapja szexkapcsolatom van az egyik jóbarátommal.Én 15 vagyok,ő pedig 21 éves,és aximálisan élvezzük az együttléteket(az egész azért van mert a szüzességem elvesztése nem úgy történt ahogy szerettem volna,és utána egyik jött a másik után.nem tudtam abba hagyni és sajnos itt tartok.).Nagy a korkülönbség?Abba kellene ezt hagynom?
2011. máj. 27. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, neked már mindegy. Próbáld elérni, hogy 18 éves korodra meglegyen a húsz farok trófeád.
2011. máj. 27. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
A tanulással foglalkoznál inkább. Komolyan hihetetlen már, hogy hova fajul ez a világ, főleg a lányok mostanában 18 éves korukra már rég kiégnek :/
2011. máj. 27. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szomorú. Talán el kéne gondolkoznod, hogy tudsz e még változtatni az életeden. Itt most nem a korkülönbség a lényeg, hanem, hogy meg tudsz e maradni egy ember mellett és szerelemmel szereted e őt. És ő is szeret e téged. Talán még nem késő. De azt hiszem te már nagyon elrontottad.
2011. máj. 27. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát kedves Dien.Ki kell h ábránditsalak.Szinötös tanuló vagyok és nemrég jutottam be abba a középiskolába ahova eddig is szerettem volna.

Elgondolkodtam ezen,nem is 1x.És köszönöm a szép szavakat.:/ ebből is látszik h milyen "megértőek" az emberek.

2011. máj. 27. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha neked megfelel,hogy nem lesz belőle szerelmi párkapcsolat,akkor miért ne?

Egy dologra figyelj oda,a védekezésre. És tanuld meg értékelni a saját és a partnered testét.20 éves korod felett ez majd jól fog jönni. Én 16 évesen vesztettem el, és nekem se lett abból szerelmi kapcsolatom,sőt elmúltam 20 is mire lett egy normális kapcsolatom,viszont tudtam kamatoztatni a tapasztalataimat. A korkülönbség nálam is meg volt ennél még kicsit több is:) 24N

2011. máj. 27. 15:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ.Pont egy ilyen személy válaszára van szükségem,aki hasonló helyzetben van/ez esetben volt.
2011. máj. 27. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

párom és köztem is van korkülönbség 5 és fél év de szerintem ezzel nincs gond és én örülök is hogy van valaki aki meg "véd".

de a másik kérdésre ki térve ha csak sex miatt van veled akkor inkább hagynám fiatal vagy és ne olyan fiúval tapasztalj ki mindent aki csak a sex miatt van veled.

ezt egy szerelmeddel szép átélni.szerintem!

2011. máj. 27. 23:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!