Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy barátnőtöknél voltatok és valamitől felizgultatok? Mi volt az okozója? Mi történt aztán?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy érted a barátnőnkre?
2011. máj. 27. 14:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, akár.
2011. máj. 27. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
14 évesen játékból csókolóztunk és tapiztuk is egymást. Én még el is mentem. De nem volt folytatása. Nem voltam, nem lettem leszbi, sem bi. Ő sem. Kíváncsiság volt. Ennek több mint 8 éve.
2011. máj. 27. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam is volt már olyan, hogy felizgultam. Igazából nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Akkoriban persze én is kicsit megijedtem, de valószínűleg csak kíváncsiság volt.
2011. máj. 27. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:

o.O

Még sosem izgultam a barátnőimre. 21/L

2011. máj. 27. 15:29
 6/8 anonim válasza:
Én 16 évesen legjobb barátnőmre. Fennt vol nálunk itt is aludt és csak ketten voltun egész este. Kipróbáltuk a leszbikus szexet és nem is volt olyan rossz, de nem vagyok leszbi sem pedig biszexuális. Most boldog vagyok a barátommal. Viszont akkoriban teljesen felizgattuk egymást. Többször is elmentem és ő is. Eszméletlen jó volt. De hangsúlyozom ez csak kíváncsiság volt. :)
2011. máj. 27. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
húú nemtudom .. azthiszem ott aludtam barátnőmnél és este valamit álmodtam és reggel úgy keltemhogy éreztem bajvan .. : DD tehát csak egy álomra ?! :D:DD
2011. máj. 27. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
én még ha kíváncsi lennék, se izgulnék rá a haveromra. érdekesen működtök ti lányok :D
2011. máj. 29. 10:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!