Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jó a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó a szex?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyok együtt a barátommal, eddig mindig jó volt vele a szex, de az utóbbi időben nem élvezem. Miért van ez? pedig minden ugyanolyan mint régen.
2011. máj. 27. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te vagy ő stresszesek vagytok vagy ilyesmi
2011. máj. 27. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Munkahelyi, iskolai stressz, vagy nem szedsz esetleg fogamzásgátlót? Az is csökkentheti a nemi vágyat rendesen. Vagy gondolkozz el, valóban szereted-e még a barátodat vagy csak a megszokás tart össze titeket és ezért nem kívánod őt.
2011. máj. 27. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Könyörgöm nem is ismerünk titeket! Hát honnan a bánatból tudjuk h miért nem jó? xD
2011. máj. 27. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Figyelj én csak megkérdeztem!! Nem kötelező válaszolni. És biztos van más olyan ember is akivel már volt ilyen és ő tudja mi az oka.
2011. máj. 27. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet épp ez a baj h pont ugyan olyan mint régen....dobjátok fel kicsit a dolgot szexeljetek a szabadban lebukásveszélyes helyeken hidd el feldob majd titeket az izgalom....ha ez se válik be tanácstalan vagyok
2011. máj. 27. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden elmúlik egyszer, a jó szex is. Onnan kezdve már nem hat az emberre. Négy év nagy idő. Van úgy, hogy sose volt jó, és nem is lesz.

A szex már csak ilyen. Amikor jó, akkor a körülmények rosszak, aztán változik. Javulnak a körülmények, de a szex elromlik.

Ilyenkor azt mondjuk magunkban: Kész, ennyi volt, vége.

2011. máj. 27. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát mm, neked legalább kicsit érezni kéne belül hogy miért is nem szereted már szexet. Hogy már unalmas, vagy nem tetszik annyira a párod vagy egyéb. És tovább és tovább.
2011. máj. 27. 14:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!