Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fáj az ha elveszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fáj az ha elveszik a szüzességemet?

Figyelt kérdés
és muszály véreznie,vagyis mindenkinek vérzik ha elveszti..?
2011. máj. 27. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

A szádon fognak a beleid kibuggyanni.

Borzalmas:S

2011. máj. 27. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha azzal csinálod, akibe szerelmes vagy és kívánod, akkor semennyire, és nem.
2011. máj. 27. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vérzett. Kicsit sem. Legalábbis a bugyim nem lett olyan, a gumit nem néztem meg. A fájdalomról meg annyit, hogy nem úgy kell elképzelni, hogy fáj, mintha valaki gyomorszájon vágna. Nem fáj, csak kellemetlen érzés. De nekem pl. csak 10 percig fájt aztán már nem.
2011. máj. 27. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki vérzik, és ha kellően fel vagy izgulva, benedvesedve, a partnered maximálisan odafigyel rád, óvatos, akkor nem törvényszerű, hogy fájni fog. Eddig még senki nem halt bele.
2011. máj. 27. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem sem vérzett, és a fájdalom kb annyi volt mint egy tűszúrás, és annyi ideig is tartott
2011. máj. 27. 13:06
 6/8 anonim válasza:
Ez személy kérdése,meg persze a partneredé.Nekem például egyáltalán nem fájt,és még óvatos is volt az akkori barátom.Szóval erre a pillanatra boldogan emlékszem vissza.
2011. máj. 27. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha felnőttként, szerelemből teszitek, akkor nem fáj, inkább élvezetes.
2011. máj. 27. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira, mint mikor kirabolnak. Jobb esetben észre sem veszed! :)
2011. máj. 27. 13:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!