Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam először?
lassan 16 éves lány vagyok, és van egy barátom, és egy hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást.
Ő nemrég már kielégített engem, de én még nem, mert nem tudom hogyan kell ott neki csinálni. tudom, sokféle technikát írnak elő, de én valahogy tartok ettől. Pedig szeretnék neki örömet okozni.
Mégis hogyan kezdjen hozzá egy kezdő csaj?
Szerintem nagyon elrontani nem lehet. :) A lényeg, hogy szívvel-lélekkel csináld, ne azért mert kell. Technikát nem írnék, de van néhány dolgog, amire jó ha odafigyelsz:
Mindig a lehető legtöbb nyállal csináld, figyelj oda, hogy a fogad ne érjen hozzá és a változatosság sem hátrány. Néha nyalogatod, mint a fagyit, néha kicsit megszívod, mintha ki akarnál szívni belőle valamit stb. Ha erősebben vagy gyengédebben akarja, majd szól.
Biztos menni fog. :)
Nagyon egyszerű.
Megkérdezed tőle, mit szeretne, és tudatosítod benne, hogy segítsen, mondja mi a jó, mert te még tapasztalatlan vagy.Legyen ő a tanárbácsi, te meg leszel a diáklány...(Szerepjáték)
Ha végképp nem megy, szerezz valahonnan egy "akciófilmet" és lesd el a trükköket...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!