Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne a helyes? Mit tennétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki 2 évvel fiatalabb nálam, ő 24 és 26. Februárban ismerkedtünk meg a munkám kapcsán. elég jó viszonyba lettünk, én azt hittem tetszem neki, sajnos már nem egy helyen dolgozunk így nem találkozunk de sms.ben msn-en rendszeresen beszélgetünk, egyszer nagyon a sex került az smsek középpontjába aztán este találkoztunk is, de lépni egyikünk sem lépett, utánna másnap ismét elküldtünk egy csomó smst és találkoztunk. Az orálig jutottunk, úgy mentem bele ebbe a találkozásba hogy tudtam érzelmekre ne számítsak tőle. Aztán egy két hónapig megint csak msnen beszéltünk és május elején ismét találkoztunk, jól indult minden, de amikor az aktusra került volna a sor visszapuhult, és végül csak orál lett a dologból.Ami jó volt, neki is nekem is. De ő azóta azt mondja hogy nekem nem jó vele... és szégyenli ami történt. Én viszon újra vele akarok lenni. Mit mondjak neki hogy ismét találkozzunk? Nagyon kívánom, és azt akarom hogy jó legyen mindkettőnknek. Lehetséges hogy nem kívánt? vagy miért puhult vissza? Nem voltam rajtam kivül ilyen egyéjszakás kapcsolatai és eddig nekem sem, ő is csak azért mert titkon többre vágyom. Szerintetek ha ismét találkozunk és jó lesz a sex, kialakulhat több is? Hogy monjam meg neki smsben vagy msnen hogy újra szeretnék vele lenni? Hogy gerjesszem be????? :(
2011. máj. 27. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az általad elmondottak alapján a srác nem viszonozza az érzelmeidet. Neki ez egy érdekes időtöltésnek tűnik. Én a helyedben nem ragaszkodnék hozzá. Inkább keressél mást, akinél viszonzást is találsz.
2011. máj. 27. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak őszintén, megírod hogy jó volt és többet akarsz, nem egyszerű?:)

legalább tudod hogy mire számíts:)

2011. máj. 27. 10:33
 3/3 Szupermókus ***** válasza:
"Nedves vagyok tőled" ... elég ennyit írni :)
2011. máj. 27. 13:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!