Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítélitek azt, aki azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek azt, aki azért megy prostihoz, mert ingyen senki se hajlandó lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 08:05
1 2 3 4 5
 21/47 Smartguy86 ***** válasza:
46%
Mert ők biztos tökéletesek? Egyszerű - nem kell ilyen lányokkal kezdeni! Ez már nem nemek harca, ez egyszerűen emberileg egy hulladék.
2011. máj. 27. 09:43
 22/47 A kérdező kommentje:
09:43 Ez nem így van sajnos. Aki nagyon csúnya, az soha nem talál csajt, se szexre, se párkapcsolatra.
2011. máj. 27. 09:48
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

mark86

bazz...

ne legyél már ilyen negatív!

rengetegen nem a külső alapján választanak!

még a szellemi fogyatékosokis sokan "ép" emberrel vannak együtt! te meg lehet nem is vagy olyan csúnya csak beképzeled! önbizalom kellene elsősoron! sok sikert!

2011. máj. 27. 09:53
 24/47 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ha el is hiszi, hogy azért nem talál, mert csúnya, akkor biztos így van. Elég csak körülnézni, hogy milyen férfiaknak vannak barátnői, feleségei. Még az ocsmány emós szarok is találnak valakit.

Egyszerű a képlet: ha azt hiszed magadról, hogy egy szar ember vagy, akivel senki nem akarna együtt lenni, akkor úgy is lesz. Miért? Mert akkor úgy állsz a lányokhoz is. Észre se veszed, és be vagy tojva, a nők meg ezt hamarabb kiszúrják, minthogy te kapcsolnál, hogy kiestél a szerepből. De ezt könnyen bizonyíthatod: nézz meg pár olyan lányt, aki ezzel szintén nincs tisztában. Lerí róluk, hogy gáz van! Most te lennél egy olyan emberrel, aki még magát is utálja? Kétlem. A k*rvázás meg ezen nem segít, mert azzal csak igazolod magadat, hogy neked máshogy nem is jut barátnő.

De hiába is írok, ezt neked kell felfedezni, neked kell megoldani, te vagy érte a felelős. Írhat itt bárki bármit, igent, nemet, te attól nem fogod jobban érezni magad, ha utána k*rvázol egyet. Ennyi.

2011. máj. 27. 09:55
 25/47 napietus ***** válasza:

ja, én is egy csomó csúnya pasit ismerek, akiknek van felesége. és nem, nem olajsejkek, mielőtt ezzel jönnél. tudod, Nektek, férfiaknak sokkal fontosabb a külső mint a nőknek. talán emiatt is látod csúnyának magad.

ettől függetlenül menj csak prostihoz, ha akarsz, az a pénz legalább az országban marad, lendíted a GDP-t :) de menj már, mert min. egy hónapja ezen agyalsz...nem mindegy, hogy mi mit írunk? nem látunk, nem ismerünk. sztem ha másban is ennyire "határozott" vagy, akkor megvan, miért nincs nőd...legyél férfi végre, és döntsd el: mész vagy nem. másnak meg mi köze van hozzá, nem kell elmesélni...

2011. máj. 27. 09:57
 26/47 A kérdező kommentje:

Utolsó, vkivel összekeversz, mert én prostis kérdést még sose írtam ki :) Amúgy is általánosságban gondoltam, nem az itteni vélemények alapján dönteném el, h elmenjek-e.

Egyébként én egyetlen ronda fiút/férfit se láttam még bnővel soha.

2011. máj. 27. 10:05
 27/47 anonim ***** válasza:

Én még sose voltam k*rvázni, de nekem nincs hiányom a szexben :D Sztem egyáltalán nem elítélendő vki a jó külsejével szerez csajt, vki a pénzével :P Ez van.

Egyébként meg felejtsd el h ronda vagy, ronda srác nem létezik :P Max olyan aki nem figyel oda magára vagy nem tudja mi áll jól neki. Nem láttam még olyan ronda fiút akiből egy kis odafigyeléssel ne lehetne legalább átlagosat kihozni.

18/F

2011. máj. 27. 10:42
 28/47 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Nincs ronda srác, csak elhanyagolt. Bármelyik srácból lehet helyeset csinálni (vagy legalább átlagosat), csak akarnia kell. Persze értem én, hogy könnyebb megfutamodni (jaj, csúnya vagyok, ezért nem kapok csajt), mint tenni valamit. A fiúk ilyen szempontból szerencsések. Rajtuk nincs olyan, amin csak plasztikai sebész javíthat. Nálunk nem ront, ha nagy az orr, eláll a fül stb.
2011. máj. 27. 10:58
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Egy fiúnál a külső nem döntő.Hiába néz ki jól, ha jófiú.
2011. máj. 27. 12:24
 30/47 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem értek egyet :) Én csak is "jófiúkkal" kezdek. Világ életemben ilyen voltam, hogy a "rossz fiúk" (akik le se szarnak, tahók stb.) taszították. Nekem a kedvencem a szégyellős, félénk fiúk, beindulok tőlük :D
2011. máj. 27. 12:28
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!