Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gázos menstruálva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gázos menstruálva kúrjantani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Visszapumpálja a méhébe? Lol whut???? Ez a nap hülyesége.

-Az orgazmus a legjobb görcsöldó

-A vér az egyik legjobb síkosító"

Te sem figyeltél a felvilágosító órákon :) Röviden: a méhszáj ilyenkor nyitott, és szimpla fizika folyamán a vér (a többi baktériummal együtt) visszapumpálódik a méhbe, ami fertőzést okozhat. Nyugodtan kérdezz meg egy nőgyógyászt. Sok orvos főleg ezt teszi felelőssé a női meddőségért. Az orgazmus valóban görcsoldó, de ennek semmi köze a szexhez. Csiklón keresztül is el lehet érni, és fertőzés sem lesz...

2011. máj. 26. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
A 81%-osnak tökéletesen igaza van,bár a meddőség egyre elterjedtebb, azért én sem hiszem, hogy ennek nincs köze hozzá.
2011. máj. 26. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
azaz menstr. közbe kiabálni? vagy csujjogatós dalokat énkelni? vagy néptáncolni?
2011. máj. 26. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem gázos, én is hejehujázok szeksz közbe!!!
2011. máj. 27. 01:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha akkor csinálod mikor már kevesebb van. Tényleg jó görcsoldó. És eddig én még semmilyen fertőzést nem kaptam el.

Ellenben ha elmész uszodába....ennyi erővel oda se járj.

2011. máj. 27. 08:30
 16/17 anonim ***** válasza:
kérdező, nem birod ki azt a pár napot szex nélkül ? ?:P :)
2011. máj. 27. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezek a kurjantós poénok nagyot ütnek:D

Amúgy nem ajánlom. Egyszer próbáltuk, olyan undi volt mint egy mészárszék. Blöeeee... inkább várjál pár napot!

2011. máj. 27. 09:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!