Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha sokat szexelünk nem fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokat szexelünk nem fog ráunni?

Figyelt kérdés
Sokszor próbálom visszaszorítani hogy ne legyünk annyit együtt, mert attól tartok h ráun majd a szexre, így pedig ha kevesebbet van akkor mindig lelkes. szerinted? 20L
2011. máj. 26. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a normális, ha hetente (persze sok minden függvényében változhat: menstruáció,mennyit találkoztok stb) 2-3 aktus következik be.
2011. máj. 26. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ha minden rendbe akkor általában heti 2-3 van igen
2011. máj. 26. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
"mindig lelkes" De ari.:D
2011. máj. 26. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:

az nem túl sok, van aki sokkal többet szexel...

És ne félj, erre nem lehet ráunni :)

Ha mégis félsz tőle, akkor csináljátok több pózban, több helyen, vagy vigyetek bele valami újat ;)

2011. máj. 26. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezért kell majd egy idő után változatosságot vinni a szexbe: szokatlan helyek, jelmez, pózok váltogatása, szexi fehérnemű, csúnya beszéd, szerepjáték... rengeteg minden van. Persze ezeket okosan kell adagolni, nem az első 1-2 évben ellőni mindet. Továbbá ha nem hízol el, adsz magadra és betartod a változatosságot, amit írtam, nem fog rád unni soha.

25 N

2011. máj. 26. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Huszonéves korban a férfiak biztos, hogy NEM unnak rá. :)
2011. máj. 26. 16:37
 7/9 A kérdező kommentje:
de ő már nem huszonéves
2011. máj. 26. 16:43
 8/9 A kérdező kommentje:
de köszi a válaszokat
2011. máj. 26. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a barátnőm hogy nincs két egyforma szex! És tényleg!

Ha rád un, akkor szerintem nem a szexre un rá, hanem más dolgaitokra. A jó és kiadós szex összetart!

Ha nem éhezteted a kutyádat, akkor nem fog a szomszédba menni kajáért!

A szex akkor jó ha gátlástalan és jó értelembe véve mocskos. Az intimitás sose vesszen ki belőle, és sokfélét próbáljatok ki! Aki azt mondja hogy minden volt már és unja az vagy hülye vagy kamuzik!

Hidd el a veszély sosem az ágyban van ha a szex jó és kiadós! A kapcsolat egyéb területei veszélyeztetettebbek!

2011. máj. 26. 23:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!