Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy egy jo hapsi napozót vagy valamit csinált és ti mögötte vagy valahol úgy hogy titeket nem látott masztiztatok? Kort is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 16:00
1/12 anonim válasza:
Csinált egy napozót? Én csak olyat láttam, amelyik szaunát épített, nem napozót.
2/12 anonim válasza:
Jó nagy fail vagy. Előbb járd ki a 8 osztályost és úgy kérdezd.
3/12 anonim válasza:
Kérdező! Téged felizgat, ha építenek valamit?
4/12 anonim válasza:
És,ha építészmérnök?Hát ezeknek az embereknek nem lehetnek érzelmeik???:D
5/12 anonim válasza:
szerintem azt akarta mondani,hogy napozott:D:D
6/12 A kérdező kommentje:
elnézést csak ki javította rosszra
2011. máj. 26. 16:25
7/12 anonim válasza:
Nem szokott izgatni egy napozót csináló srác, az meg az utolsó gondolatom ,hogy erre magamhoz nyúljak :D
és csak neked: "kor"
8/12 anonim válasza:
"ki javította rosszra"??Megint egy ellentmondás.A rosszat szokás jóra javítani.Nem pedig fordítva.Ma fordított nap van?:D
10/12 roxor3 válasza:
Na jó már megint egy 10 éves kérdez. Erre csak egy szó van, hogy !!!FAIL!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!