Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 14 évesen maszturbálok? (Lány)
én dettó ugyanez vagyok...nekem is bűntudatom van:/
főleg,hogy amúgy olyan kis szűzies lány vagyok,és kb. senki sem feltételezné rólam.az én környezetemben ez "bűnnek" számít,és én is ebbe na tudatban nevelkedtem,szóval iszonyúan szégyellem,hogy én ilyet csinálok://
14/L
vááá de cukik vagytok XD "bűntudat"-ot éreztek egy punciverés után :D
f17
ma 15:38
Nincs olyan hogy kiégni a szextől!!!! Ez baromság! Ilyen nem létezik!!!! Olyan van hogy másnapra kielégülsz, de egy-két nap és újra kívánós leszel!!!!
Sok kislány már 6-8 éves korában maszturbál, bár akkor még csak simogatja magát. Ez egy normális és természetes fejlődési folyamat.
Sajnos az emberi butaság sokrétű, és az olyan káros dolgok, mint a vak hit és vallás, elnyomják az embereket és megpróbálnak rajtuk uralkodni azáltal, hogy a jó dolgokra bemesélik, hogy bűn, és bűnösök vagytok, és vezekelnetek kell.
Borzasztóan káros, hogy sok lányba belenevelik a bűntudatot, egy abszolút hétköznapi természetes, és nagyon fontos, hasznos dolog miatt, csakmert az mint a szexualitás része, évszázadok óta az emberi irigység és rosszindulat céltáblája!
Nincs is szebb és izgatóbb jelenség mint amikor egy fiatal tinilány magához nyúl. Ezt bármelyik fiú megmondhatja. :)
Amúgy szerintem sok orgazmusra képtelen lány kihagyta ezt az önmegismerési folyamatot, és most kárát látják! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!