Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha 14 évesen maszturb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 14 évesen maszturbálok? (Lány)

Figyelt kérdés
Amikor megtörténik, általában mindíg van orgazmusom. De utána nagyon bűntudatom van, meg egy csomóan mondták, hogy aki ilyet csinál felnőtt korára kiég stb... Vélemény?
2011. máj. 26. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

én dettó ugyanez vagyok...nekem is bűntudatom van:/

főleg,hogy amúgy olyan kis szűzies lány vagyok,és kb. senki sem feltételezné rólam.az én környezetemben ez "bűnnek" számít,és én is ebbe na tudatban nevelkedtem,szóval iszonyúan szégyellem,hogy én ilyet csinálok://

14/L

2011. máj. 26. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

vááá de cukik vagytok XD "bűntudat"-ot éreztek egy punciverés után :D

f17

2011. máj. 26. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:38

Nincs olyan hogy kiégni a szextől!!!! Ez baromság! Ilyen nem létezik!!!! Olyan van hogy másnapra kielégülsz, de egy-két nap és újra kívánós leszel!!!!

Sok kislány már 6-8 éves korában maszturbál, bár akkor még csak simogatja magát. Ez egy normális és természetes fejlődési folyamat.

Sajnos az emberi butaság sokrétű, és az olyan káros dolgok, mint a vak hit és vallás, elnyomják az embereket és megpróbálnak rajtuk uralkodni azáltal, hogy a jó dolgokra bemesélik, hogy bűn, és bűnösök vagytok, és vezekelnetek kell.

Borzasztóan káros, hogy sok lányba belenevelik a bűntudatot, egy abszolút hétköznapi természetes, és nagyon fontos, hasznos dolog miatt, csakmert az mint a szexualitás része, évszázadok óta az emberi irigység és rosszindulat céltáblája!

Nincs is szebb és izgatóbb jelenség mint amikor egy fiatal tinilány magához nyúl. Ezt bármelyik fiú megmondhatja. :)

Amúgy szerintem sok orgazmusra képtelen lány kihagyta ezt az önmegismerési folyamatot, és most kárát látják! :)

2011. máj. 27. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:
aranyos, hogy ilyen miatt aggódtzok, de felesleges. tessék sokat csinálni, ha jól esik.
2011. máj. 27. 04:40
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ :) tényleg nagyon nagyon sokban részt vesz a nevelés, eléggé ilyen az apám :S remélem , hogy jobb lesz :)
2011. máj. 31. 15:42
 16/17 anonim válasza:
akiket én ismerek csajokat azok egyik sem maszturbál...ilyen korban...pedig sokat ismerek ám. de te tudod xD
2011. nov. 10. 15:58
 17/17 Florida 0606 válasza:
normális sztem , én már 11 éves koromban is csináltam , mert jó érzés volt :) egyáltalán nem égsz ki , sőt , sok helyen azt olvastam azok a nők akik maszturbálnak , később sokkal hamarabb jutnak el az orgazmusig
2013. jan. 3. 21:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!