Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális kapcsolatban élek! Mégis vágyom arra, hogy kinyaljam a barátnőmet! Normális ez?
Figyelt kérdés
Két éve együtt voltunk egy nyári estén. Kölcsönösen kielégítettük egymást. Aztán megbeszéltük, hogy ennyi volt. De én vágyom rá! Sőt! Arra vágyom igazán, hogy barátnőmmel kielégítsük egymást, nyalja a puncimat, közben az ő és az én barátom azt végignézze, majd őt az ő barátja, engem az én barátom iszonyatosan megdugjon! Normális ez?2011. máj. 26. 13:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem normális :) Bár nekem elég piszkos tud lenni a fantáziám ilyen téren f/18 ;)
3/10 anonim válasza:
Lehet normális amíg csak a fantáziádban él ez a kép.
Ha komolyan gondolod a swinger-klubbokban ezt csinálják. Orgiák, párcsere stb...
5/10 anonim válasza:
Az természetes normális, hogy működik a fantáziád. Bár utalhat arra is, hogy nem kapsz teljes kielégülést a párodtól. Inkább ott keressetek megoldást. Én az ilyen négyest, nem igazán tartom etikusnak, de ez az én erkölcsi értékem. Ha nektek jó, tegyétek.
6/10 anonim válasza:
Nem rossz:D..,ha esetleg te a barátnőm vagy,jelezd majd,ha nálam leszel úgy,hogy mondjuk leszeded a polcomról a könyveket.:DA többit utána megbeszéljük..-)
7/10 A kérdező kommentje:
Más pasi nem kell!!!!!!!!Nekem csak a párom kell! Tudom hogy nagyon felizgatná, ha előtte csókolóznék a barátnőmmel! És tudom, hogy ez a barátnőm pasiját is nagyon felizgatná! Nem akarom, hogy a barátnőm pasija dugjon meg! Swingerbe nem megyek, idegenekkel nem szexelek, nem érdekel a párcsere! Csak a barátnőm izgat fel!
2011. máj. 26. 13:54
8/10 anonim válasza:
Jobb dolgodban már azt se tudod, mitévő legyél...
9/10 anonim válasza:
kicsit beteg de azért én nagyon lennék a pasid :D
10/10 marinna válasza:
NEM IGAZÁN.DE HA MEG LESZ AKKOR MÁR NEM LESZ ÉRDEKES.SŐT MEG BÁNOD.FELTÉVE HA NEM VAGY INYENC: TRIÓ,GRUPPEN,HEDÓ ,SZADÓ EGYBEN.EGY JÓ FAROK ÉS SZERETET,MINDENT ELDŐNT.SZERINTEM SZERETET HIÁNYOD ÉS IMPONÁLÓ DOLGOK NEM VESZNEK KÖRÜL.VAGY KI VAGY ÉGVE.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!