Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném, de ő még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, de ő még nem akarja. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
9 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel de nem akarja pedig nagyon szeretem és ő is nagyon jol tudja.Néha emiat szoktunk veszekeni.Egyetemista vagyok és itt a koliba lehetett volna rá alkalmam de velem akarom az elsőt,elhagyni meg nem akarom emiatt 19f
2011. máj. 26. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:

A végét nem értettem. Most mindketten szüzek vagytok, vagy mi?

de ha a lány az akkor ne eröltesd...habár 9 hónap után szerintem már simán lefeküdhetne veled. Próbálj vele beszélni. Miért nem akarja?

18/L

2011. máj. 26. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

"hónapja együtt vagyok a barátnőmmel de nem akarja"

Hát ha nem akar veled lenni, akkor hagyd ott. Vagy mi a kérdés? Mit nem akar? Mi van?

2011. máj. 26. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Erre nem szabad, nem lehet senkit ráerőltetni. Ha békénhagyod vele, akkor majd nemsokára magától fogja mondani, hogy akarja úgy is.

De ha erőlteted csak tönkretested a kapcsolatotokat. Hagyd békén a szexxel, de menjen a petting, és hamarosan ő is megkíván majd magától ;)

2011. máj. 26. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:
megprobálok hétvégétöl kezdeve kicsit visszavenni,hátha nem kell várjak a nászéjszakáig
2011. máj. 26. 12:59
 5/9 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem .h 16 és én vagyok az első komoly kapcsolata
2011. máj. 26. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne sürgesd. Még nem érzi magát felkészülve rá. Majd ha akarja, bele fog egyezni. Ha nyomulsz, csak tönkre mehet a kapcsolatotok.
2011. máj. 26. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Ritka, hogy ilyen normális a barátnőd, nem pedig tipikus, már agyonb@szott 16 éves pics@. De nem hozzád való. Nem érdemled meg. Érettebb nálad... sajnálom szegényt, hogy esetleg te leszel neki az első.
2011. máj. 26. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Eldonthetne hogy baratkozni akar vagy jarni. Utobbiba beletartozik a szex is.

Meg kene probalni leitatni. De ha komolyan gondolod vele akkor varj inkabb, mert ha reszegen huzod meg akkor utana utalni fog erte.

2011. máj. 26. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha emiatt vita van, akkor már a kapcsolat alapjaiban gondok vannak. Nekem is az a véleményem, hogy nem érdemled meg, ha nem bírsz várni. Ha igazán szereted, akkor eszed ágában sincs erőltetni, hanem szépen megvárod, míg ő kész lesz rá.

Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, és 1 év kellett, mire oda jutottam lelkileg, hogy kész vagyok rá (a barátom 18 múlt, már nem volt szűz). Az elején mondtam neki, hogy nekem még idő kell, és onnantól kezdve soha fel nem hozta a témát, ha pettingeltünk, nem próbálkozott be, hanem várta, hogy kész legyek, és én kezdeményezzek. De van olyan barátnőm, aki 16 évesen jött össze a barátjával és majdnem 2 évig vártak- 5 éve vannak együtt...

Ha igazán szereted a barátnődet, akkor bármennyit vársz rá, és örülsz neki, hogy nem valami ribanc, aki már több sráccal összefeküdt, hanem akinek érték a szüzessége, és akinek lelkileg is meg kell érni rá, hogy odaadja valakinek.

Az, hogy még nem akar lefeküdni Veled, nem azt jelenti, hogy nem szeret, hanem azt, hogy még nem elég érett rá. És ha veszekszel emiatt vele, akkor egyre inkább azt fogja érezni, hogy neked ő már csak arra kell, és még kevésbé fogja akarni.

Ha tényleg szereted, és tényleg szeretnéd, hogy megtörténjen, akkor hanyagold ezt a témát, ha pettingeltek, akkor juttasd el a csúcsra, és szépen várj, szó nélkül, hogy mikor szeretné. Ha rendes srác vagy, és érezteted vele, hogy igazán szereted, és nem fogod otthagyni, ha megtörtént a dolog, hanem hosszú távra tervezel vele, akkor hidd el valószínűleg, rövid időn belül ő is akarni fogja.

20/L

2011. máj. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!