Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek aberrált lenni sztem, vagy csak túlságosan perverz? Van még vki aki szintén hasonló problémával szenved? 24/F
Szerintem semmi baj nincs Veled:)
Valószínűleg az idősebb nők azért vonzanak, mert tapasztaltabbak, mint a fiatal lányok. Legalábbis jó esetben.
Én pl a durva szexet szeretem, akkor velem is gondok vannak?:) Nem hiszem. Mindenkinek más kell az ágyban.
Ez elég érdekesen hangzik, hogy egy fiatal férfi az idősebb, 50 év körüli nőkhöz vonzódik.
Nem akarlak megbántani,de nem lehet az, hogy már rég nem volt kapcsolatod, nem voltál együtt nővel, és úgy gondolod, hogy egy idősebb nőt könnyebben megkaphatnál, nem kellene érte annyit küzdeni, mint egy fiatalabb nőért?
Nekem is az idősebbek jönnek be bár nekem az olyan 35-40 közöttiek. És nem azért, mert nem kaphatnék meg 20onévest, csak a saját korosztályunkban enyhén szólva szar a kínálat :P
23/F
gerontofiliához 50-60+ kell
Milf big boobs timemd pussy a gooleben 1 750 000 + találat ők is mind perverzek lennének.
Hát 20 évesekkel ha nem kérsz tőlük semmit uncsi a szex. Nekik maguktól majd 30 évesen jutnak eszükbe dolgok.
Az összeset ki elemezhetném. De a fekete nő és a milf is nőiesség és gyengédség + tapasztaltra vágyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!