Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ha nem lenne (v....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha nem lenne (v. Lenne) pasitok belemenétek csak szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

ha a pasi nagyon vonzó lenne akkor ki tudja:S

17/L

2011. máj. 26. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Csakis akkor mennék bele,ha nem lenne senkim!
2011. máj. 26. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Naiv csirkekoromban alaposan rábasztam egy ilyen kapcsolattal.
2011. máj. 26. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, mivel az ilyen lányokra, főleg itt a fórumon, ha megemlíti, hogy csak szexet akar egy fiútól, akkor egyből elkezdenek k.rvázni, meg ribancozni, mert hogy ezt csak a fiúknak lehet, egy nőnek legyen tartása stb stb...
2011. máj. 26. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nekem a szexhez szerelem kell, különben nem érzem biztonságban magam, nem tudok ellazulni. Nálam csak kapcsolatban jöhet létre szexuális együttlét.

19/L

2011. máj. 26. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
12:12 Szerintem meg egy lány is úgy éli az életét, ahogy akarja és ha szexre vágyik hát tegye meg a pasik csak irigyek, hogy nekik ilyen lehetőség nem adatik meg vagy csak nagyon ritkán
2011. máj. 26. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Már nem. Volt egy ilyen kapcsolatom. Egy nagyon jó barátommal. Neki se volt senkije, nekem sem. Néha összejártunk 1-1 estére. Az lett a vége, hogy részéről a barátságból szerelem lett. Szinte már minden nap itt aludt stb. Szerencsére időben kiléptem ebből. Sajna ma már nem vagyunk olyan nagyon jóban (barátilag). Még mindig szerelmes. Ezért kerülöm vele a kapcsolatot.
2011. máj. 26. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

12:28

Megadatik nekünk is és nem ritkán, de másnap általában megbánom. Magamat is rongynak érzem és a csajt is. Néhány ilyen volt az életemben, de soha többet nem lesz.

2011. máj. 26. 13:53
 9/9 anonim válasza:
én már sajnos benne vagyok.:( 2éve ismerem a fiút,és az utóbbi öt hónapban,titokban szexkapcsolat jött létre köztünk.imádok vele lenni,viszont én nem jelentek neki többet barátnál.egyszóval én csöndben szenvedek miatta.szerintem ha teheted kerüld el,mert csak neked lessz rosszabb.
2011. máj. 26. 14:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!