Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha nem lenne (v. Lenne) pasitok belemenétek csak szexkapcsolatba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 12:02
1/9 anonim válasza:
ha a pasi nagyon vonzó lenne akkor ki tudja:S
17/L
2/9 anonim válasza:
Csakis akkor mennék bele,ha nem lenne senkim!
3/9 anonim válasza:
Nem. Naiv csirkekoromban alaposan rábasztam egy ilyen kapcsolattal.
4/9 anonim válasza:
Nem biztos, mivel az ilyen lányokra, főleg itt a fórumon, ha megemlíti, hogy csak szexet akar egy fiútól, akkor egyből elkezdenek k.rvázni, meg ribancozni, mert hogy ezt csak a fiúknak lehet, egy nőnek legyen tartása stb stb...
5/9 anonim válasza:
Nem. Nekem a szexhez szerelem kell, különben nem érzem biztonságban magam, nem tudok ellazulni. Nálam csak kapcsolatban jöhet létre szexuális együttlét.
19/L
6/9 anonim válasza:
12:12 Szerintem meg egy lány is úgy éli az életét, ahogy akarja és ha szexre vágyik hát tegye meg a pasik csak irigyek, hogy nekik ilyen lehetőség nem adatik meg vagy csak nagyon ritkán
7/9 anonim válasza:
Nem! Már nem. Volt egy ilyen kapcsolatom. Egy nagyon jó barátommal. Neki se volt senkije, nekem sem. Néha összejártunk 1-1 estére. Az lett a vége, hogy részéről a barátságból szerelem lett. Szinte már minden nap itt aludt stb. Szerencsére időben kiléptem ebből. Sajna ma már nem vagyunk olyan nagyon jóban (barátilag). Még mindig szerelmes. Ezért kerülöm vele a kapcsolatot.
8/9 anonim válasza:
12:28
Megadatik nekünk is és nem ritkán, de másnap általában megbánom. Magamat is rongynak érzem és a csajt is. Néhány ilyen volt az életemben, de soha többet nem lesz.
9/9 anonim válasza:
én már sajnos benne vagyok.:( 2éve ismerem a fiút,és az utóbbi öt hónapban,titokban szexkapcsolat jött létre köztünk.imádok vele lenni,viszont én nem jelentek neki többet barátnál.egyszóval én csöndben szenvedek miatta.szerintem ha teheted kerüld el,mert csak neked lessz rosszabb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!