Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Lányok! ) Milyen dolgoktól tágulhat ki egy nő vaginája, anélkül hogy szexelne valakivel? A műkukikat és dildókat leszámítva!
Nincs olyan, hogy kitágul a vagina... Az rugalmas szerv, visszanyeri eredeti állapotát. Talán szülés után tágul kicsit, de szerintem vibrátortól, vagy pénisztől semmiképp nem tágul ki. Valószínűleg a barátnődnek amúgy is elég tág a vaginája. Keressetek olyan pózokat, amikben Te is jobban érzed. A barátom pl. kutyapózban sokkal jobban érez. Egyébként elég szomorú, ha az egész szeretkezésben csak a testi élvezet számít Neked, és nem a szerelem miatt élvezed. :(
20/L
Nem kell aggódni ezen, nem valószínű, hogy megcsal, inkább csak alapból tág. Volt tág exem 19/5-tel is alig éreztem valamit a szexből. Neki én vettem el a szüzességét, szóval kizárt, hogy más tágította ki.
Beszélgessetek erről és megemlítheted a gésagolyókat vagy a hüvelygyakorlatokat, mint edzést. Úgy hallottam ez szokott segíteni.
Egyébként extrém esetektől eltekintve kötve hinném, hogy maradandóan kitágulhat a hüvely. Gondolj csak a szülésre! Szülés után is egy két hét múlva visszaszűkül a hüvely eredeti állapotára.
26F
Lehet, hogy nem is tág, csak pl. túlnedvesedik. Ilyenkor annyira "olajozott" lesz a dolog, hogy egyik fél sem érzi a másikat rendesen. Ilyenkor egy gyors törlés segít.
Amúgy meg ha mégis tág - valószínű alkatilag ilyen. Megcsalástól nem lesz senkinek más a puncija, ez ökörség. A vagina tágasságának változása évtizedekben mérhető, és - az extrém estektől eltekintve - nincs összefüggésben az aktusok számával.
26/N
Azért tág mert azok az izmok nagy súlyt cipelnek,de nincsenek edzve, csak folyamatosan, egyoldalúan terhelve.
Nekem is nagyon tág volt,néha ha nevettem,tüsszentettem még pisi-cseppenés is volt, pedig 20 éves vagyok.
1 éve intimtornázok (Kriston féle intimtorna, netről letölthető a DVD),és már 3 hét után érződött a javulás.
Mostmár nincs az a röhögőgörcs ami kifogna rajtam,és a párom el van ájulva,h milyen élvezetesen szorítom...;-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!