Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez így nem normális nálam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így nem normális nálam? Vagy más pasi is van így?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy szexelek a barátnőmmel. Ha leszop akkor sosincs ilyen gondom, de szex közben nem érzek kellő inger a péniszemnek, tehát ha benne vagyok alig érzem, pedig elég szűk. Azt lehet mondani 1 órán át is bírom szinte, de időnként a kellő inger hiányában kissé lelankad a farkam és ki kell vennem majd verem vissza feláll, megint megy tovább, csak kissé idegesít, hogy nem tudom folyamatosan azt az egy órát végig teljesíteni. Kb 1 hónapja élek nemi életet nem tudom ez is közre játszik-e még. Lehet baja van a péniszemnek és azért nem érzem a kellő ingereket? Erősebb ingerekre jobban működik. Análnál kicsit jobb volt, de azt nagyon ritkán csináljuk.
2011. máj. 26. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ott inger,lehet a póz nem stimulál eléggé,az is lehet,hogy közben nem tudsz ellazulni agyban-így hiába jön az inger,kevés.
2011. máj. 26. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a péniszed a sok maszturbálás miatt megszokta az erősebb stimulálásokat. A sikamlós hüvely már nem nyújt elég erős mechanikus ingert. Keressetek olyan pózt, ahol ezt el lehet érni. Egyébként a nő számára előnyös, hogy neked hosszabban tart. Így ő biztosabban eljuthat a csúcsra.
2011. máj. 26. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán azzal segíthetsz kicsit a dolgon, ha egy idegi hanyagolod a masztizást. Akkor hozzászokik ehhez a másfajta ingerhez a péniszed, és talán már ez is eléggé stimulálja.

A másik meg amit írtak már- keressetek más pózokat, amikbn jobban érzed. A barátom pl. sokkal gyorsabban elmegy hátulról, pl kutyapózban, vagy ha én a hasamon fekszek és Ő rám ül és úgy teszi be.

Egyik barátnőméknél is az volt, hogy kerestek olyan pózt, amiben a srác alig érezte, a csaj viszont el tudott menni úgy, és miután elélvezett, akkor csinálták máshogy, ahogy a srácnak is nagyon jó.

Úgyhogy ne maszturbálj egy ideig és keressétek meg a megfelelő pózt! :)

20/L

2011. máj. 26. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
11%
kisméretű a répád valszeg azért van...
2011. máj. 26. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha pusztán a fizikai inerekre hagyatkozol,úgy nehéz..

Nekem már az előjáték során is szinte kiszakad a helyéről a műszerem.. 24f

2011. máj. 26. 11:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!