Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Átverve éreznétek magatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Átverve éreznétek magatokat, ha a fiútokról kiderülne, hogy aszexuális vagy parafílikus?

Figyelt kérdés

magyarán nem kell neki normál szex (vagy nem annyira)

mondjuk amikor már 1-2 hónapja együtt jártok és eljönne az ideje az együttlétnek

2011. máj. 26. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csalódott lennék. Nekem kell a szex, és nem csak a maga állatias valójában, hanem az az érzés, amikor annyira közel kerülök hozzá, mint senki máshoz...hát az csodaklassz.
2011. máj. 26. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
És mit értesz parafília alatt?? Annak elég sok válfaja van...
2011. máj. 26. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha szexmániások vagyunk az a baaaaj,ha nem szeretjük a szexet,az a baaaaj..
2011. máj. 26. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kellemetlen lenne. Nagyon megzavarná a lelkivilágomat. Azért ez nagyon megmásítaná, az addigi elképzeléseimet a viszonyunkról.
2011. máj. 26. 10:37
 5/14 anonim ***** válasza:
de basszus írd már le konkrétan mi a bajod? Mert mondom a parafílíának ezer esete lehet.
2011. máj. 26. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Átverve nem, de csalódottnak igen. Nem véletlen az, hogy a szex az egészséges (felnőtt) párkapcsolatokhoz hozzátartozik. Szükség van rá a közelség miatt.

Én biztosan magamra venném: hogy a páromnak nem tetszem / még én sem tetszem eléggé ahhoz, hogy akarjon. Valószínűleg nem jól közelítem meg a dolgokat, de akkor is ezt érezném.

23/L

2011. máj. 26. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor most mondom, hogy ha a parafílíás tünet valami elmebeteg dolog lenne, például vorarefília vagy nekrofílía vagy egyéb ilyen szar, akkor eléggé kiakadnék. De ha megmondod neked miféle ilyen bajod van akkor megmondom azon kiakadnék e.
2011. máj. 26. 10:49
 8/14 anonim ***** válasza:
elküldeném a búsba az ilyet.FÚJ.UNDORÍTÓ.
2011. máj. 26. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha aszexuális, annak kifejezetten örülnék, mert én is az vagyok.

A parafília nem mindegy, hogy mi... aki a bohócjelmeztől izgul fel, az ugye vicces, de aki a hányásban tapicskolástól, az undorító.

2011. máj. 26. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
11:29 a bohócos se vicces szerintem. te örülnél ha minden nap egy bohócjelmezes faszi döngetne meg?
2011. máj. 26. 13:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!