Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem? Mit tegyek/tegyünk, hogy jobb legyen?
Egyáltalán, vagy csak alig élvezem az orális szexet. Eddig még csak egyszer sikerült elélveznem így, pedig a barátom nagyon szereti csinálni és már nagyon sokszor próbálkoztunk. Valahogy mindig inkább kellemetlen érzés, mint jó, olyan mintha túl érzékeny lenne a csiklóm. De szex közben sikerül elélveznem, úgy hogy a pénisze dörzsöli a csiklómat. Igazából mindig azt hittem, hogy ez mennyire jó lesz majd, és már kezd nagyon elmenni a kedvem tőle...
Köszönöm a válaszokat! 19/L
Csinálhatná óvatosabban????
Én ugyan élvezem, de a rendes szex nekem is jobban bejön. De egy kis technikával csodákra lehet képes. Olvasson utána vagy valami.
legyél felette térdelő-lovagló pózban, ő meg alattad a szájával, magyarul te legyél felül úgy nyalogasson.
És gyengéden húzza szét a puncidat és csak a nyelve hegyével izgassa a csiklódat!
Így tuti elélvezel:)
186L
utolsó vagyok.
nem a 69re gondoltam!
csak hogy ő alulról csinálja neked te meg csak támaszkodsz felette, vagyis te nem elégíted ki őt, csak élvezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!