Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll reggelente mindig a pasik farka?
Sziasztok.
Én pasi vagyok, és nem mindig áll a farkam felkeléskor :))))
Amúgy ezt erekciónak hívják, és gyakran alvás közben jelentkezik, reflexszerűen.
Továbbá viszonylag ritkaságszámba megy az, hogy bizonyos férfiak (általában kielégületlenek) elélveznek alvás közben, ez a pollúció.
Nem figyeltetek 8. osztályban biológián? Mondjuk lehet én is csak azért tudom, mert most vok 14 xDD
2. válaszoló vagyok ismét, és üzenem a 14 évesnek, hogy tudom mi az erekció és a többi dolgot is. Csak az érdekel minket hogy ha még agyilag fel sem ébredt, akkor mitől áll fel neki. Mert elvileg a pasik (és a nők is) kell hogy legalább a fantáziájukat beindítsák ahhoz hogy felizguljanak. Volt hogy aludt a pasim és mégis láttam hogy nem nyugalmi állapotban van neki. Vagy a nők is nedvesednek álmukban? :D ...az nem tűnik fel senkinek reggelre. :D
Amúgy az a legjobb ha este és reggel is szeretkezünk, csak hogy mindenkinek jó legyen! :) ...én így szeretem.
Reggeli merevedés, a hormon szint miatt.
21f
Én pasi vagyok, de ezzel együtt nem szokott minden reggel állni. Előfordul persze, de azért nem minden nap.
Ezt amúgy reggeli spontán merevségnek hívják.
A merevedést szexuális izgalom mellett súrlódás, a fityma visszahúzódása vagy a telt húgyhólyag nyomása is előidézheti. Egészséges férfiaknál az éjszaka folyamán számos alkalommal előfordul az alvás REM-fázisaiban, és a reggeli merevedés is gyakori ébredéskor. Ezeket spontán merevedésnek hívják, általában hetente 2-3 alkalommal fordulnak elő, és arról tanúskodnak, hogy jól működnek az erekciós pályák.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!