Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért áll reggelente mindig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áll reggelente mindig a pasik farka?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi ennyire jók vagyunk!
2011. máj. 26. 09:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de nem valami hülyeséget akarok olvasni, hanem normális választ. Amúgy néha kihasználom a szitut, nekem izgi ha áll az övé. Imádom már a látványt is.:D
2011. máj. 26. 09:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férfiak tesztoszteronszintje elvileg reggel a legmagasabb, és este a legalacsonyabb. Ezért van az, hogy a férfiak már lusták néha a szexhez, amikor a nők marhára össze akarnak bújni, és ezért van, hogy a férfiak nagyon akarnak reggel dugni, amikor a nők a napi teendőkkel vannak elfoglalva.
2011. máj. 26. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én pasi vagyok, és nem mindig áll a farkam felkeléskor :))))

Amúgy ezt erekciónak hívják, és gyakran alvás közben jelentkezik, reflexszerűen.

Továbbá viszonylag ritkaságszámba megy az, hogy bizonyos férfiak (általában kielégületlenek) elélveznek alvás közben, ez a pollúció.

Nem figyeltetek 8. osztályban biológián? Mondjuk lehet én is csak azért tudom, mert most vok 14 xDD

2011. máj. 26. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen elég érdekes "jelenség" amikor még a szemem összeragad az álomtól :D de már hátulról ölelgetnek és bökdösnek jelezve mi következik... Ha nincs sietős dolga alap hogy reggel sex van, hiszen valahogy mindig így ébred... ééén nem bánom :D
2011. máj. 26. 09:59
 6/11 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok ismét, és üzenem a 14 évesnek, hogy tudom mi az erekció és a többi dolgot is. Csak az érdekel minket hogy ha még agyilag fel sem ébredt, akkor mitől áll fel neki. Mert elvileg a pasik (és a nők is) kell hogy legalább a fantáziájukat beindítsák ahhoz hogy felizguljanak. Volt hogy aludt a pasim és mégis láttam hogy nem nyugalmi állapotban van neki. Vagy a nők is nedvesednek álmukban? :D ...az nem tűnik fel senkinek reggelre. :D

Amúgy az a legjobb ha este és reggel is szeretkezünk, csak hogy mindenkinek jó legyen! :) ...én így szeretem.

2011. máj. 26. 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Reggeli merevedés, a hormon szint miatt.

21f

2011. máj. 26. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez természetes, 27 éves fiu vagyok , nekem minden reggel teljesen meev, pl pár hete a párom kertesójáéknál voltunkpár napot és náluk nincs ajtó a szobán és reggel jött be kelteni és rajtam nem volt takaró, pucéran aluttunk a párommal, éés félig nyitot szemel láttam ahogy áll és nézi a merev farkam és még akkor se ment ki mikor kikeltem úgy az ágyból! A lényeg vedd természetesnek és ne szégyeld!
2011. máj. 26. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Valóban így van,az agyam még be sem indult,de amikor kinyújtózok,érzem,hogy már a jóreggelt integetik nekem odalent,felüdítő érzés arra kelni,hogy a farkam kő kemény..,ráadásul ez egy de jó lenne most egy nagyot szeretkezni érzéssel párosul.Aztán meghallom,ahogy a barátnőm szuszog jobb szélen,odatekintek,meglátom a gyönyörűszép bőrét,vagy a kis lábát,ami kilóg a takaró alól és készen vagyok..22/F
2011. máj. 26. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, de ezzel együtt nem szokott minden reggel állni. Előfordul persze, de azért nem minden nap.

Ezt amúgy reggeli spontán merevségnek hívják.

A merevedést szexuális izgalom mellett súrlódás, a fityma visszahúzódása vagy a telt húgyhólyag nyomása is előidézheti. Egészséges férfiaknál az éjszaka folyamán számos alkalommal előfordul az alvás REM-fázisaiban, és a reggeli merevedés is gyakori ébredéskor. Ezeket spontán merevedésnek hívják, általában hetente 2-3 alkalommal fordulnak elő, és arról tanúskodnak, hogy jól működnek az erekciós pályák.

2011. máj. 26. 11:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!