Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy egy 19 éves srác még nem érett a szexhez?
Kb 9 hónapja vagyok együtt vele és még nem sikerült aktust létesítenünk mert nem megy neki (bevallotta, fél hogy béna lesz és hogy kicsinek találom majd a szerszámát, mire én mindig mondom neki hogy egyáltalán nem igaz). De azért ez hogy ennyi ideje ezen görcsöl kicsit már túlzás nem?
18/L
Ritka, de akad. Nem szabad erőltetni. Lányok is van aki már 16-17 évesen nem az első kapcsolatában van, s van aki 22 évesen még csak most kezd el gondolkozni milyen lehet a szex. Semmi baj. Illetve ott a baj, ha sürgeted. Ha túlzottan kívánod a szexet és nem bírod őt kivárni, keress másik fiút. Ha nagyon szereted, továbbra is bíztasd, hogy ez egy nagyon jó érzés, nincs semmi baj a teste egyik részével sem. :)
...és hogy elsőre legtöbb ember "béna" de minden dolgot úgy tanulunk, hogy először bénázunk, így semmi baj. :D
Miből áll egy sikertelen próbálkozás?
Simogatod, szopogatod, nem áll fel tőle, vagy miből áll?
Lehet tényleg kicsi neki és ez okoz neki komplexust!
feláll neki rendesen. aztán rámmászik próbálja betenni aztán 2mp múlva meggondolja magát és lemászik rólam.
aztán meg szenved hogy már megint elrontotta.
Figyu!
Miért nem veszed át az irányítást?
Legyél te fellűl, lovagold meg!
Vagy beigazíthatod neki te is ha mindenképp allúl akarsz lenni!
Amúgy meg ha sötétben csináljátok rosszabb ha nem is látja hova akarja betenni!
Most tudom ez huén hangzik de ha kicsi van neki az ront a helyzeten hogy nem is látja mit csinál!
Az éretlenségnek nincs idő határa. Nem egy időben lesz mindenki agyilag alkalmas az első együttlétre.
Van aki elég későn érő típus. A fiúknál jobb is ha később kós/tolnak/ bele a dologba.
Ha szereted, akkor üljetek le és beszéljétek meg.
Sajnos nekem is volt ilyen egyed, ráadásul ennyi idős is...
úgy 4 hónap után meguntam ezt és nem is voltam szerelmes, úgyh szakítottam :)
Nem tudom mi értelme van ennyire ráizgulni, nem fogod leharapni a fejét meg semmi, de ez így nem állapot :)
Kedves előző válaszoló, akivel én összeakadtam olyan volt, hogy meglovagolni sem lehetett, mert akkor is összezsugorodott, pedig nem vagyok csúnya :)
19L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!