Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen tapasztalatok volt eddig?
Mi volt a volt a legjobb a szexben?
Mi volt a volt a legrosszabb egy partnerrel a szexben?
Hány partneretek volt már eddig?
Hány partneretek volt tizennyolc éves korotokig?
Ha jó volt valami egy partnerrel mennyre lehet azt tovább vinni egy szakítás után?
Bántál-e már meg egy szakítás, csak megismételhetetlen a szexuális összhang miatt?
Akkor én elsőnek.
Mi volt a volt a legjobb a szexben?
ha szeretem a partnerem és ő is szeretet
Mi volt a volt a legrosszabb egy partnerrel a szexben?
nem figyelt rám
Hány partneretek volt már eddig?
5 és fél (az elsővel nem volt szex csak petting)
Hány partneretek volt tizennyolc éves korotokig?
2
Ha jó volt valami egy partnerrel mennyre lehet azt tovább vinni egy szakítás után?
egyszer igen, egyszer nem
Bántál-e már meg egy szakítás, csak megismételhetetlen a szexuális összhang miatt?
IGEN
1. Nem tudom, az mindig jó.
2. Talán az első, amikor még alig tudtam valamit a szexről.
3. 6
4. 1
5. Semennyire. Nem járok össze szexelni az exeimmel.
6. Nem. Nálam a szex nem döntő ha egy kapcsolatról van szó.
22/L
Kösszi.
Ha jó volt valami egy partnerrel, mennyre lehet azt tovább vinni egy szakítás után?
egy kis apróság arra értem hogy valami jó volt a szexben a mi ami nem mindig jön elő - hát valamelyik vevő volt rá és volt hogy pozitív tapasztaltaim ellenére volt hogy nem lehet tovább vinni
nálam ilyen volt ha valamelyik nyelvel csúcsra juttatott, vagy a szabadban szexelés
1: Az érzékiség. Szerencsére volt olyan párom, akikkel az igényeink teljesen megegyeztek és nagyon hamar rájöttünk, hogy hogy kell szex közben a másikhoz érni, hogy az elolvadjon a karjainkban.
2: 0 előjáték, és totál unalom... azt hittem kérek egy könyvet, hogy közben elfoglaljam magam.
3: 4
4: 1
5: Ezt még nem tudom, legjobb partnerem óta nem volt tartós kapcsolatom, így nem voltak próbálkozásaim ilyen téren =)
6: Nem csak amiatt, de tény, hogy elég nehézkessé tudja tenni az elválást.
1. nyali-fali
2. kértem, hogy hagyja abba, mert fáj, erre ő: "ilyen ez" ..
3. mm akivel volt szex? az 1,5 (petting)
4. 1,5
5. mennyire? semennyire..
6. nem
18/l
1. Ha szeretek valaki, akkor kábé minden jó, nincs olyan, hogy legjobb.
2. Az előző barátomnak nagy volt és fájt vele az együttlét, nem is figyelt arra, hogy kicsit jobb legyen.
3. 2
4. 1
5. Nálam elvi alapon, szakítás után szinte biztos, hogy soha semmi nem lehetséges!
6. Nem!
Köszi!
Túl nagy? Mennyire? juj Azt képzelem hogy fájatott. Hallottam már hogy valaki azt mesélte itt, hogy majd szét repedt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!