Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyenek az ágyban az egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az ágyban az egyes csillagjegyek?

Figyelt kérdés
Lányok, milyennek tartjátok a különböző csillagjegyeket az ágyban? Milyen együtt lenni egy Halakkal, Kossal vagy Ikrekkel? Tudom, hogy nem lehet általánosítani, meg a nők foglalkoznak csak ilyen buta kérdésekkel, de játszunk egy kicsit:-)
2011. máj. 25. 23:34
1 2 3
 1/22 tsz-tag ***** válasza:
én mérleg vagyok (srác) és én olyan nyyugodt tipus vagyok az életbe szóval az ágyba is inkább az a gyengédebb, szeretkezősebb fajta vagyok, de nem konzervatív.Barátnőm kos és kikefélné a lelket is belőlem olykor
2011. máj. 25. 23:36
 2/22 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok, azt' mégsem. :DD
2011. máj. 25. 23:36
 3/22 anonim ***** válasza:

Én az ilyen horoszkóp jellemzésekben mindig is hittem. Amiket olvasgattam ilyenekről, azok általában meg is mutatkoztak. Mind az ágyban, mind párkapcsolatban. Persze minden ember más, de összességében el lehet mondani, hogy igenis van benne valami.

A szűz pasim szenvedélyes volt, a skorpió önző, a mérleg romantikus.

Én oroszlán vagyok.:)

22N

2011. máj. 25. 23:37
 4/22 tsz-tag ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:37

hááh ő igazolta amit én mondtam:O tuti van benne valami

2011. máj. 25. 23:38
 5/22 anonim ***** válasza:
Én mint oroszlán vad tüzes szenvedélyes romantikus szexy szeretkezéssel élek.
2011. máj. 25. 23:40
 6/22 A kérdező kommentje:
:-) Nekem a Bika férfiak jönnek be a legjobban, előjátékban kitartóak és fantáziadúsak, az orális szexben fantasztikusak. A Skorpióknál hangulatfüggő, hogy milyenek, de túl sok előjátékra nem lehet számítani tőlük, és türelmetlenül, nem gyengéden csókolnak. A Bakok, mint minden mást az életben, a szeretkezést is halálosan komolyan veszik, túl sok elméletet visznek bele, én meg frusztrálva érzem magam, hogy a maximalizmusoknak mennyire tudok megfelelni. Az orális szex felejtős velük.
2011. máj. 25. 23:41
 7/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy igaz, elvégre úgy mondják, hogy általánosságban igaznak tűnjön, ezt lehet tanulni, és nem a jóslásra gondolok.
2011. máj. 25. 23:41
 8/22 anonim ***** válasza:
Én rák vagyok,de nem érzem magam szarnak.
2011. máj. 25. 23:43
 9/22 A kérdező kommentje:
Én pedig Szűz vagyok, de nem érzem magam szűznek:-) Magadról egyébként nehezen tudod megállapítani, hogy milyen vagy az ágyban. Főleg nőknél van szerintem, hogy mi azért valamennyire alkalmazkodunk a partner stílusához.
2011. máj. 25. 23:45
 10/22 anonim ***** válasza:
Rák vagyok,előbb írtam-nekem ikrek barátnőm van már több,mint öt éve-ez a horoszkópos dolog ijesztő,mert ez alapján nem illünk össze,inkább nem olvasok ilyeneket.22/F
2011. máj. 25. 23:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!