Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt most akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő itt most akinek van párja és színleli az orgazmust? Miért teszitek, mindig színlelni fogjátok? 24! N

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem nézel sok filmet?
2011. máj. 25. 23:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Most épp szar a tv szval nem. De hogy jön ez ide?
2011. máj. 25. 23:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem ide értelmes emberek járnak segítő válasszal és csak akkor írnak ha segíteni szeretnének. Hát köszönöm egy hete vagyok tag és nagy a csalódásom ebben az oldalban. Senki nem ír választ de más terhes vagyok milyen gumi olyan méretű kérdéseire özönlenek a válaszok többet ide se jövök fel.
2011. máj. 26. 01:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem válaszoltok a tisztességről és az erkölcsről prédikálok nektek. Jah igaz még a szó jelentését se tudjátok nem hogy mi is ez az egész.
2011. máj. 26. 01:46
 5/10 A kérdező kommentje:

De egyet ne feljtsetek el védekezzetek.

Jajj istenem mi lenne itt nélkülem.

2011. máj. 26. 01:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Teljesen fáradt vagyok stresszes rengeteg teendő aa hátamon, és mikor végre a géphez jutom senki nem ír csak lesz@ miért teszitek?
2011. máj. 26. 01:51
 7/10 proflux válasza:
lehet, hogy nem olvasta olyan a kérdésedet, akinek címezted (tehát úgy tűnik, nem sok orgazmust színlelő nő jár erre)
2011. máj. 26. 01:58
 8/10 A kérdező kommentje:
értelek
2011. máj. 26. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:

na akkor én leszek az elsö... :)

volt rá példa de csak 1-2 alkalom hogy szinleltem.nem azért mert nem volt jó a szex.épp fáradt voltam,de nem akartam a párom megsérteni avval hogy azt higyje már nem elég jó nekem.és ez nem olyan hogy egyszer szinleltem akkor már ezentul mindég szinlelni fogom...

2011. máj. 26. 07:45
 10/10 A kérdező kommentje:

végre egy normális válasz.

köszi:)

2011. máj. 26. 14:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!