Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyira felizgatnak a 30-40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira felizgatnak a 30-40 éves nők, szeretnék velük szexelni. Ez baj? 24/F :D

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én is így vagyok ezzel :D szóval sztem nem.
2011. máj. 25. 22:36
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, kiváncsi vagy milyen lehet az a korosztály,mindenkinek van fura vágya neaggodj :)
2011. máj. 25. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem lenne nehéz. Abban a korosztályban a nők, hormonális okok miatt jobban kívánják a szexet.
2011. máj. 25. 22:38
 4/17 A kérdező kommentje:
22:38 Tényleg? Tapasztalatból írod? Csak valahogy nem merek kezdegetni velük, mert attól tartok, hogy nem vesznek komolyan :S
2011. máj. 25. 22:40
 5/17 anonim válasza:

Mindent leleplezek : Válassza

Most nem tudod hogy lány vagy fiú vagy ?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..

itt meg Nőt írtál ..

Itt meg már fiú vagy ?

Kicsit furcsa vagy te kérdező -.-"

Esetleg Skizofrén vagy ?

Akkor jó lenne ezt is bele írni a kérdésedbe hogy 2-személyiségű vagyok egyik felem lány másik meg férfi"

Valahogy így :)

2011. máj. 25. 23:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltételn hormonális okokból kívánják jobban, de már kiforrottabbak, talán felszabadultabbak is a szexualitásban, mint a tizen-huszonévesek. Tudják, hogyan működnek, mi esik nekik jól, és több tapasztalatuk van abban is, hogy egy férfinek mire van szüksége.... és már jobban szét tudják választani a jó szeretkezést a halálos nagy szerelemtől.

Szóval sok sikert, biztos sok harmincas, negyvenes nő van, aki örömmel omlik egy huszonéves srác karjaiba:-)

31/L

2011. máj. 25. 23:16
 7/17 A kérdező kommentje:
23:08 :) Na jó beismerem, hogy kicsit másoltam, de a másik kérdést nem én tettem fel.
2011. máj. 25. 23:35
 8/17 A kérdező kommentje:
23:16 Köszi a bíztatást.
2011. máj. 25. 23:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Pexi válasza:

Szerintem nem gond, egyetértek veled. A múltkor X üzletben

jól elbeszélgettem az eladó csajjal aki 43 éves, dobálta a haját rendesen. :)

2011. máj. 26. 00:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát ezzel az ízléssel (vággyal) mennyire szerencséd van.

Egy nő 30 éves korától vágyik a szexre és addigra meg már alig kap pasit, mert mind húsz éveseket hajszolja.

Szóval nyitott kapukat döngetsz.

2011. máj. 26. 02:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!