Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek mekkora péniszmé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mekkora péniszméret az ideáli?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jol sejtettem, hogy titkon minden lany nagy es vastag peniszrol almodozik... ajjaj... *ketsegbeesett arc*
2011. máj. 25. 23:04
 12/21 anonim ***** válasza:

A mostani páromnak 18,és nekem pont ideális,ha vki rendesen fel van izgatva,akkor sztem nem okoz problémát egy nagyobb pénisz,persze azért nem 40 cm-ről beszélek.

Nekem is volt dolgom kisebbel,azzal se volt semmi gond,csak a gazdájával,mert azzal kergetett az őrületbe,h neki kicsi van,és így a szex se volt jó.

2011. máj. 25. 23:06
 13/21 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak 14 cm és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Tipikusan ő is többször megkérdezte, hogy nem-e kicsi, merthogy az átlag blablabla, én meg mindig elhallgattattam, és csak annyit mondtam hogy teszek az átlagra. Ha engem kielégít, akkor felőlem 60cm is lehet az átlag. Nekem nem az átlag kell, hanem az övé.

Am én úgy vagyok vele, hogy engem nem feltétlen a hossza érdekel, hanem a vastagsága inkább, mert lehet nekem 19 cmes farka a srácnak, ha olyan vékony, mintha hurkapálcával toszogatnának...

20L

2011. máj. 25. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

86 százalékos!

Látom, ismét sikerült kétségbeesned. Sajnos én is pont így vagyok ezzel, azaz egyetlen számomra negatív válasz rombadönti a péniszemmel kapcsolatos önbizalmamat. De próbáljuk meg a két olyan lány válaszát is figyelembevenni, akik kifejezetten a kisebbet szeretik. Meg mások is írták, hogy a kisebbel sem volt baj.

Üdv, 24/f

2011. máj. 25. 23:20
 15/21 anonim válasza:
72%
nem a méret a lényeg hanem a technika..
2011. máj. 25. 23:38
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

A lányok/nők 40+% százaléka az mondja mindegy csak extrém méretű, ne legyen!

Ez a 40+% minden tízediket a mérete miatt szelektál le, és minden húszadik tulajdonosától bármit elvisel, mert nem akarja elveszíteni a ritka kincset.

És az ideális egy másik ideálistól az általában hosszban vastagságban is max. 1 centis eltérést mutat hiába olyan rugalmas a hüvely. Egy ilyen személynek szűk határok közt mozog az ideális (mint mindenkinek), és nekik a megfelelő meg széles határok közt általában.

2011. máj. 26. 02:17
 17/21 anonim ***** válasza:

14-15 cm az ideális számomra, ha nagyobb akkor nekem is szokott már fájni és nem lehet annyira vadulni :)

De legyen kicsit vastagabb, a hurkapálcát én sem szeretem :)

19L

2011. máj. 26. 15:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Na, most hogy igy egyre tobben irjatok, hogy a vastagsag mennyire fontos, ugy erzem, megiscsak jo dontes volt, hogy a magam kis 3,5 cm-es atmerojevel nem mertem osszejonni meg azokkal a lanyokkal sem, akik amugy szerelmesek voltak belem... ezek szerint csak a kieleguletlenseget, hianyerzetet es kiabrandulast tudtam volna felkelteni bennuk!:S
2011. máj. 26. 15:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért annyira még ne keseredj el! Aki szűkebb típus, annak te vagy az ideális ;)
2011. máj. 26. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:
ja és 3,5 ne ma hurka pálca, mert az átlag pénisz 3 centitől avn, ebből arra is gondolhattál volna hogy pont a tiéd kell neki ha ~14/3,5
2011. máj. 26. 19:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!