Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van a fiókotokban valami fetish cucc? (Pl. Bőr fűző, latex combcsizma, nővérke jelmez, stb. ) A barátotok miatt vagy nektek is tetszik, ha abban vagytok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 22:04
1/10 anonim válasza:
Csak egy fém ostor...A postásunk imádja...
2/10 anonim válasza:
Sima fűző is elég dögös, van néhány imádom őket, csak kicsit fogyni kéne.
3/10 A kérdező kommentje:
ilyen kevés a bevállalós csaj? :)
2011. máj. 25. 23:32
4/10 anonim válasza:
nekem,vannak fűzőim,meg bilincsem,meg egy mini korbács,én imádok szerepjátékozni..márha van kivel..:(
5/10 A kérdező kommentje:
hát az pedig bűn, hogy egy ilyen lánnyal nem szerepjátékozik senki! :S :)
2011. jún. 1. 19:38
6/10 anonim válasza:
igen,elég nagy bűn szerintem is :)
7/10 anonim válasza:
Én is szeretek szerepjátékozni kecskémmel, van Superman jelmez, batman, postás, de a kedvencem a szimpla nővérke, van hozzá sztetoszkóóóp is.
8/10 anonim válasza:
Nekem egy külön gyűjteményem van vibrátorokból.
Van óriás didlóm is és kétágú műpéniszek!
40/L
9/10 A kérdező kommentje:
-.-
2011. jún. 2. 11:20
10/10 anonim válasza:
A perverzség egyenes arányban nő a korral :D 70 évesek képzeljétek mit tarthatnak otthon! mindenkinek irány a nagyszülők!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!