Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van merevedési problémája?
Valószínűleg lelki eredetű illetve tudat alatti lehet a gond.
Szerintem a cerkájával semmi gond.
Nem lehet, hogy egyszer nem ment neki és azóta teljesítési "kényszer" miatt nem megy?
Aham, értem.
Szerintem ne erőltessétek egy ideig a szexet. Filmezzetek, kiránduljatok vagy bármit ami nem a szex-el kapcsolatos és pár napon belül visszatér minden a normális kerékvágásba.
Tapasztalatból mondom.
Sajna néha fel kell töltődni, ez van.
Nekem úgy 10 éve volt egyszer olyan, hogy egy alkalommal valamiért nem ment. Ettől teljesen beparáztam, és utána jó darabig szétstresszeltem magam azon, hogy mi van ha megint becsődölök, és akkor meg azért nem ment. Szerencsére pár hét alatt túltettem magam rajta.
Szóval főleg a stressz simán eredményezhet ilyen periódusokat. Nincs veled semmi gond. Próbáljátok meg úgy, hogy nincs aktus, csak játssz vele. Izgasd fel, orális szex ilyesmik...Ha nincs rajta a kényszer, hogy most aktust kell produkálnia, sokkal könnyebb lesz neki is és visszajön az önbizalma.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!