Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek ha krémmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha krémmel vagy babaolajjal kenik be a testeteket? Mi a véleményetek a dologról? Szerintetek perverz hajlam ha szeretem a krémes bőrt és bizonyos illatokra gerjedek (kókuszra pl. nagyon).

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a friss, nem vegyszerezett természetes narancsra gerjedek! Viszont a majonéztől kihányom a belemet!

19/F

2011. máj. 25. 21:34
 2/5 B.angel ***** válasza:
Mmmhh :) Tapasztalatból írok. Nagyon-nagyon-nagyon jó tud lenni. Úristen... Kicsit bele is pirultam az emlékbe. Szerintem a babaolaj nagyon érzéki tud lenni, mármint, ha te is bekened az ő testét és ő is a tiedet és egymásra fekszetek.. a többit tudod;) Nekem bejött. A krémes se lehet ennél rosszabb. Nem perverz. Az illatokra gerjedni pláne nem!!!
2011. máj. 25. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:

nagyoooon jóóóó érzés, nem perverz, inkább érzéki

főleg az a begerjedt tekintet a pasinál közben;-)

2011. máj. 25. 21:52
 4/5 anonim válasza:
nagyon jóóó persze...miért kérdezed? egyébként a gyümölcsök se rosszak, amikor beledugnak egy epret a puncidba,és utána a barátom megeszik, fenséges!!!
2011. máj. 25. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan nincs puncim, de jópofa az epres is, viszont nem igazán tudom hogyan hozakodjak elő az ötlettel, de ezek szerint úgy veszem, jobb ha csak teszem...igaz?
2011. máj. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!