Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi szereti? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi szereti? Ha elélvezz és utána a nő megeszi a g_cijét? Nos várom a válaszokat.

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem! Én nem eröltetném rá a barátnőmre, azt sem, h nyelje le.. úgy csinálja, hogy neki is jó legyen.
2011. máj. 25. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Úriember nem vár el olyat és nem is élvez olyat, ami a másiknak kellemetlenséget okoz.
2011. máj. 25. 21:19
 3/10 tsz-tag ***** válasza:
64%
nem az volt a kérdés hogy hogy : ráerőlteted a barátnődre hogy megegye a g3cidet? az én válaszom: nekem nem lenne ellenemre...
2011. máj. 25. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Az első vagyok...azért kezdtem úgy, h: Nem!
2011. máj. 25. 21:23
 5/10 anonim válasza:
100%
Én különösebben nem alélok el tőle.Nekem nem fontos.
2011. máj. 25. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Megegye? Ilyen hülye megfogalmazást... Vagy komolyan úgy gondolod, van akit az izgat, hogy omlettet süt belőle vagy elteszi g.cilekvárnak?
2011. máj. 25. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Hát, ez a megenni tényleg kissé furcsa szóhasználat. Inkább csak lenyelni, azt szoktuk mondani, hiszen rágni nem kell. :)

Amúgy tsz-taggal értek egyet. Ráerőltetni nem szeretném, de ha magától megteszi, az bizony izgató.

2011. máj. 25. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
nem!
2011. máj. 25. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez így nem túl jó megfogalmazás hogy "megeszi", de valóban sokunk szeret szájba, arcra élvezni. Ekkor a lány lenyelheti a spermát, de van aki diszkréten kiköpi pl egy pohárba...

Egy jó kapcsolatban ez kialakul. Ha egy lánynak ez kifejezetten nem esik jól, esetleg pár próbálkozás után sem, akkor nem kell erőltetni. De egyébként a kiköpős módszer jó lehet akkor ha egy pasi nagyon szereten szájbaélvezni. Az nem fontos hogy "megedd" a spermát.

2011. máj. 25. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalá n nem
2011. máj. 26. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!