Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első látásra megijedne egy lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első látásra megijedne egy lány?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy azok közé tartozom akiknek merevedéskor nő nagyot a pénisze (8-17cm) egy lánynak milyen gondolatai támadnak ha meglát egy 8 centis péniszt lankadtan?
2011. máj. 25. 20:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

sztem tök normális, a pasimé is iylen

mikor először a nadrágjába nyúltam meg is lepődtem hogy milyen kicsi..aztán mikor beindultak a dolgok csak lestem h hú de megnőtt:DDD

ne aggódj:))

18/l

2011. máj. 31. 21:36
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Előzővel értek egyet szerintem lankadt pénisszel mi nem foglalkozunk :). Egyébként volt páromnak is 8-9 cm-ről nőtt meg 20-21 cm-re és most nem viccelek, hideg vízben meg még annál is kisebb volt neki. Nekem soha nem volt furcsa mert ő volt az első, de én nem gondolnám, hogy bárkinek is az lenne. Ne aggódj ezen.
2011. máj. 31. 21:36
 33/33 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy lankadtan mekkora? Legfeljebb mások előtt nem mutogatod, nem jársz feszülős gatyában vagy fürdőruhában. Aki számára meg fontos, azaz a barátnőd úgyis hamar megismerkedik vele vele közelebbről, úgyhogy ő tudni fogja utána, mire számítson, mekkora lesz belőle. Ráadásul tényleg izgató érzés, ha az ember lányának kezében vagy szájában nő meg egy pénisz több mint a kétszeresére. ;)

Egyébként meg láttam én már lankadt állapotban 8 centinél kisebb fütyit is, szóval annyira nem extrém a dolog. Igaz, az mondjuk merevedés után sem nőtt meg sokkal nagyobbra, de ez már egy másik probléma. :D

2011. máj. 31. 22:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!