Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék kizárolag szexpartnert? ,
Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok pontosabban Kolozsváron egyetemista fiu vagyok és nincs időm udvarolni, sportos vagyok sosemvolt bajon a lányokkal de vagy olyanokba futottam bele akik nemigázán birták alattam, vagy akikkel sokat kellett foglalkozni:: Hol találhatok csak szexpartnert?2011. máj. 25. 20:00
1/11 A kérdező kommentje:
Az alkatommal nincs baj minden rendbe velem de a barátnőimmel mind az volt a baj hogy a szexen kivül nemigen idő volt másra tehát akkor olyat keresek akinek ugyanaz kell mint nekem
2011. máj. 25. 20:01
2/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem bírták alattad? Szexuálisan kellett velük sokat foglalkoznod?
Most magamból kiindulva, ha csak szexpartnert választanék, a legjobbat választanám, aki tényleg egy isten az ágyban. Viszont nekem nem kell szexpartner. Szóval legyél odaadó és törődő akkor azok a nők észre fognak venni, akiknek csak szex kell.
3/11 anonim válasza:
Hány éves vagy nyaltál már szoptál mennyi partnered volt pénzed stb??
am 20/L
4/11 A kérdező kommentje:
Volt már pár partnerem és igen nyaltam és jó szeretem.. szopni mire érted?
hova valósi vagy?
2011. máj. 25. 20:04
6/11 A kérdező kommentje:
nem birták allattam arra értem hogy nekem kell 2, 3 közösülés egy nap de a barátnőimnek elég volt 1 nem voltunk egy hullámhosszon nekem több kellett kicsit és ezért lett vége, meg nem akartak ezt azt kipróbálni sem
2011. máj. 25. 20:06
7/11 Kingaa1 válasza:
ERdelyi vagok en is de mar 2 t ismerek... egy a parom(magszeliditettem) es egy az akitol tanultam a mesterseget
8/11 A kérdező kommentje:
gondolom Kolozsvárra nem nagyon jársz? Soproni lány..
2011. máj. 25. 20:07
9/11 A kérdező kommentje:
20.07 fiu vagy vagy lány? és akitől tanultad a mesterséget a párod mellett még találkoztok..
2011. máj. 25. 20:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!