Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szaunában történ már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaunában történ már ilyen veletek?

Figyelt kérdés

Egyik fürdőben voltam, gondoltam elmegyek szaunázni.

Amint beültem láttam hogy akik bent voltak teljesen meztelenek, mondták itt csak ruha nélkül lehet, és azt mondták vegyem le.

Azt elég cikin éreztem magam, mikor mellettem ült öreg néni pucéran és nézte a péniszemet, kissé meg is merevedtem.

De gondoltam ha már egyszer bent vagyok bent is maradok.

2011. máj. 25. 19:53
1 2
 11/16 szamo77d ***** válasza:
Örülj neki, hogy pöccre ugrik a farkad!
2011. máj. 25. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Há mert mikor beköszöntött a csajé, a farkad átnyúlt az öreg néni ölébe.
2011. máj. 25. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
ilyenkor kell azt csinálni, hogy törölközőt csavarsz magadra, ha szégyellős vagy, bár a meztelen szaunák általában nem szoktak koedukáltak lenni, érdekes egy hely
2011. máj. 25. 21:34
 14/16 Tombiii válasza:

"A kérdező kommentje:

am azért maradtam bent, mert közbe bejött egy csinos lány is tök pucéran, nem akartam kihagyni a teste szép látványát"

Ez tuti kamu:D

2011. máj. 25. 23:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Normális helyeken mindenhol meztelenül illik szaunázni. Csak nálunk vannak ilyen szokások, hogy fürdőruhát kell venni hozzá, külföldön mindenhol mindenki meztelenül szaunázik.

Viszont a kukkolás és a szex nem oda való. Ha az öreglány stíröl akkor elég bunkó lehetett, de te is az voltál, ha feltűnően nézted a csajt.

De ilyenkor egyébként az a szokás, hogy egy lepedőt, vagy törölközőt magára terít az ember és máris nem látszik az, amit nem akarsz. Másokkal meg nem kell foglalkozni.

2011. máj. 26. 07:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Elvileg szaunázni csak meztelenül szabad mivel a feszes fürdőruha a nagy melegben nem tesz jót (főleg a férfiaknak...). Olyan országokban ahol van kultúrája a szaunázásnak ott ezt be is tartják szigorúan. Én egyszer Ausztriában is szaunáztam és ott nem volt ruha senkin.
2011. máj. 26. 14:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!