Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Aki próbálta már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Aki próbálta már a párjával+egy nővel a szexet, hol "találtatok" harmadikat? (lent)

Figyelt kérdés

Légyszi ne gyertek azzal, hogy ez aztán a nagy szerelem, stb. Tudom mit csinálok, én is szeretném, talán még jobban mint a párom, és a háta mögött nem akarom csinálni, úgyhogy inkább csak hármasban.

Ismerőssel vagy ismeretlennel próbáltátok? Ha ismeretlennel, akkor hol kerestétek?

2011. máj. 25. 16:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Én harmadikként próbáltam, és chaten találkoztam a pár egyik tagjával. Érdekes volt, de ennyi. Igazából előtte fel sem merült bennem ilyen, csak "miért ne" alapon mentem bele.

Ismerőssel szerintem nem jó ötlet kezdeni, mert mi lesz utána? Van rá esély, hogy megromlik a kapcsolatotok.

2011. máj. 25. 16:47
 2/18 eNerdzsy ***** válasza:

Ha idegen mellett döntesz akkor ajánlom a "hivatalos" oldalakat ahol sokan ajánlkoznak akár harmadiknak is.

szexpartner.hu

kellemes.hu

orgazmus.hu

2011. máj. 25. 16:47
 3/18 A kérdező kommentje:

Már egy éve keresgélek, na jó, nem olyan gyakran, de néha fel-fel nézek egy-két oldalra, még sosem láttam olyat, hogy valaki ajánlkozott volna. Meg persze azért akárkit mi se szeretnénk:)

Első! Ritka az olyan nő, mint te sajnos:)) Mondjuk én is bevállalnám párral, ha nem lenne párom...

2011. máj. 25. 16:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Ismerőssel egyébként én sem szeretném:)
2011. máj. 25. 16:57
 5/18 anonim ***** válasza:

rossz helyen keresed.

piroszona.hu, beszamolok.hu és még amiket itt felsoroltak, és ott van a leírásban, hogy párokat is vár.

2011. máj. 25. 17:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. máj. 25. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi is lányt keresünk, de eddig csak kamuk jöttek ilyen oldalakon... :(
2011. máj. 25. 17:14
 8/18 A kérdező kommentje:
Kamu már volt nekünk is nem is egy:(
2011. máj. 25. 17:19
 9/18 anonim ***** válasza:

szintén zenélsz.ugy 8 honapja keresünk 3iknak lányt.szinte hiába.

22L

2011. máj. 25. 17:26
 10/18 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezeket az oldalakat, de ahogy látom ez mind "hivatásos q*va" :))

Nem akarok fizetni érte, meg amúgy sincs gusztusom egy q*vához :S Fujj...

2011. máj. 25. 17:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!