Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy zajlik az első szeretkezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik az első szeretkezés?

Figyelt kérdés

Hülye válaszok megelőzése végett: arra gondolok, hogy általában a lánynak fáj az első. Akkor ő hogy fog vágyat érezni a következőre, és mit élvez benne? És a fiú mit élvez benne, ha a szerelmének rossz? És meddig tart? Míg a fiú el nem élvez? Hiszen a lány elsőre nem szokott elélvezni...

NORMÁLIS válaszokat kérdezek, kezdő vagyok, de normálisan kérdeztem. Szeretnék vigyázni a Szerelmemre.

2011. máj. 25. 16:07
 1/6 A kérdező kommentje:

YOU IDIOT, I'M SURE THAT YOU ARE F.CKING PROUD WHAT A MACHO MAN YOU ARE, BUT I ASKED NORMALLY AND I AM NOT A TEENAGER WITH SOUR CREAM ON MY MOUTH (tejfelesszájú)

Ha a bazi nagy tapasztalatodat nem vagy hajlandó megosztani, netán az az oka, hogy neked sincsen?

Fölényes, bunkó parasztok. Agyam eldobom.

2011. máj. 25. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és tessék, 21 éves vagyok, de gondolom most meg ezzel lesz a bajotok, ti szexszakértők.
2011. máj. 25. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem volt jó. 30 MP IG TARTOTT elélveezet a fiu hamar ennyi. Nagyon fájt semmi sem volt jó se a hangulat se semmi. Már nem is vagyunk eggyütt.
2011. máj. 25. 16:15
 4/6 anonim válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor jó együtt lenni, rgo fogtok vágyat érezni egymás iránt utána is, és szép óvatosan, fokozatosan belejöttök a dologba. Gyakorolni kell, ami egy szerető partner esetében a legszerencsésebb dolog, mert türelmesen rájöttök, hogy miként és hogyan jó a másiknak a szeretkezés. :)

F/25

2011. máj. 25. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keress a sok hasonló kérdés közt válaszokat,nem fognak újat írni neked.
2011. máj. 25. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első lényegében jót válaszolt ám. Ne agyalj ezen. Dugd meg a csajt (érzéssel) aztán kész.

Ja bocsi, szerelmed van, nem csajod: akkor meg csak figyelj rá és akár szóban kérdezd meg csinálhatod-e tovább...

De a kérdésed akkor is gyerekes: ha a lány nem akarna újra szeretkezni mert fáj neki, akkor már vagy kihaltunk volna, vagy a nemi erőszak lenne a mindennapi szexuális kapcsolat...

2011. máj. 25. 16:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!