Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lesz egy buli ahol lesz egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz egy buli ahol lesz egy lány, még nemigazán ismerem de nagyon bejövök neki, és nekem is ő, a lényeg lent (? )

Figyelt kérdés

nos, közös ismerőstől hallottam vissza hogy nagyon bejövök neki így külsőre, plusz amennyit beszéltünk meg hallott rólam úgy belsőre is bejövök neki. (ő is nekem, mondhatni minden téren :D) a lány elég könnyűvérű hogy úgy mondjam, és szeretnék vele egy kis kalandot ezen a bulin, amivel sok gond nem is lenne, mert orálig 100% hogy eltudnánk jutni. a gond csak az hogy én félek picit, lévén hogy könnyűvérű a lány lehetséges hogy hordoz magával valami nemi betegséget? bár qrvának nem nevezném, nem azzal a fűvel fával típus, de nem is a cölibátus hű követője, szóval értitek. bár külsőre teljesen egészségesnek néz ki, hogy úgy mondjam, de tudom hogy ez nem mérvadó. sajnos nemvolt még sok egy éjszakás kalandom, szám szerint kettő, de akkor sem "könnyűvérű" lányokkal, hanem olyanokkal akiknek ismertem a múltját, szóval ez nem is volt olyan para, de ez most kicsit más szitu....

szerintetek bemerjen vele vállalni az orált? esetleg többet is?(bár azt kizárólag csak gumival) abban biztos vagyok hogy nagyon élvezném, és nagyon akarom, de mégis ott van ez a "mivan ha"

orált pedig gumival nem akarom, az úgy olyan mint egy versenyló lábak nélkül

2011. máj. 25. 15:37
 1/5 eNerdzsy ***** válasza:

Oráltól nem lesz semmi bajod, a többit meg gumival, ha úgy adódik.

Sok sikert.

2011. máj. 25. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
El ne hidd, oráltól is lehet fertőzést kapni! Gondolj csak bele, hogy mi is történik ott tulajdonképpen.
2011. máj. 25. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak gumival! Megbánhatod.
2011. máj. 25. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

jól tudom hogy orállal nagyonsok betegség elkapható... akkor azt mondjátok hagyjam a fenébe? gumival inkább kihagyom az orált... egyrészt gáznak érezném, másrészt úgy tényleg nem izgat meg annyira :\

hát de mindegy, akkor maximum csók és tipitapi ^^

2011. máj. 25. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
orált csak gumiva csináld! Simán lenyelheti és lehet egy méhen kívüli terhessége tőle. :D
2011. máj. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!