Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy szerelmesked...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szerelmeskedés közben a férfi van fölül, a nő alul?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 14:13
 1/10 Kingaa1 ***** válasza:
akar cserelni is lehet... ez nem egy szabaly... mostmar...
2011. máj. 25. 14:14
 2/10 A kérdező kommentje:
jó de általában így van, csere nélkül
2011. máj. 25. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Régen, az ősidőkben az emberek "kutyapózban" egyesültek. Mivel a férfi esetében a nemi szerv "felfüggesztése" egy meghatározott pozícióban van, így a férfi csak felül lehet, a tökéletes csatlakozás kialakítása érdekében.
2011. máj. 25. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

"általában így van" - ez ma már nem igaz.

Az olyan pároknál, ahol mégis ez van (szerintem a párok töredékére jellemző csak) ott nagyon alacsony szexuális kultúra/fantázia van és/vagy prüdéria van jelen, esetleg vallási fanatizmus (a szex bűn, élvezni bűn, csak gyereknemzésre való, csak egy "szükséges rossz" a gyereknemzéshez, stb.).

2011. máj. 25. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

"férfi csak felül lehet, a tökéletes csatlakozás kialakítása érdekében."

Úúúúúúúristen, ekkora hülyeséget... Sajnállak komolyan, ha neked másképp nem próbáltad még, csináld máshogy is, érdemes! ;)

2011. máj. 25. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
ha felül van a nő (pl.én) nekem jobb volt :D
2011. máj. 25. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert aki felül van, általában az az aktívabb fél, aktívnak lenni a szexben dominanciát jelent, általában a férfi a dominánsabb fél. Ennyi. De nem kell túl sokat belelátni, manapság már nem ilyen egyértelmű ez a következtetési lánc.
2011. máj. 25. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha a misszionárius pózra gondolsz, szerintem a férfi dominanciáját jelöli.

Mi nagyon sok pózt kedvelünk a párommal, köztük ezt is, mivel gyengéd, szeretetteljes. Persze ezt is lehet durván csinálni, de nem a középkorban élünk.

2011. máj. 25. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert a férfinak kell udvarolni, a nő meg lelkileg, és testileg is így adja meg magát, már a hátterére értem.

Teljesne egyetértek előttem szólókkal, mekkora hülyeség, hogy így van, rengeteg másfélét szeretünk mi is. De értem mit akar kérdezni, arra írtam ezt. Ha az NGC-n nézed a Csodálatos kutyadokit, ott is a megadó kutyák hanyattvágják magukat. tényleg a férfi a omináns, a nő a megadó poziciós. Már a misszionáriusban. een kívül eszméletlen látvány, mikor a nő, hanyatfekszik. vár rád. szemedbe néz... ,majd szana-meg széjjel kezdi nyitni a lábát, elkezd megnyílni a csódák kapuja. Feltárul a kagylócska. a meleg, nedves puncika...

Ez maga a gesztus, hogy kíván, hogy beenged az intim szférájába... Persze, főleg, mikor ismer rég, az ember mindent kipróbál, nekünk is van több ami nagyon, némelyik jobban tetszik. Csak leírtam ,hogy szerintem miért van az úgy. Ja, meg közvetlenebb, egymásszemébe lehet nézni, látni ahogy élvez, ahogy ájuldozik, ahogy mosolyog a szeme, szája, smárolni lehet.... pl ezért jó. másik pózok, meg másért.

2011. máj. 25. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Kislány! 14:32

Tanulj meg olvasni. Hányasod volt szövegértésből?

Az evolúcióról beszélek. Általános iskola 8. osztály, történelem.

2011. máj. 27. 22:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!