Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek hogy lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogy lenne jobb?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek múltkor láttam a punciját akkor volt ujjazás,nyalás is és most a héten én is megmutatom neki a farkam csak nem tudom hogyan nézzen ki hogy tetszen neki,mármint hogy csupaszra borotváljam,hagyjam meg szőrösre vagy rövidre vágjam?A farkam kb 18,5-19 cm+5 cm vastag ehhez a mérethez melyik néz ki jobban?Ha sima az sztem nem éppen fiús ha túl szőrös az se jó így ha pl rövidre vágnám a farkam fölött a tövéről meg a golyóimról leborotválnám az úgy jó lenne szerintetek?Még szűz vagyok de ha úgy alakulna hogy szexelnénk akkor így a gumi se csípné be a szőrt nem?A hasamnál csíkba van szőr azt meghagyjam vagy inkább ne?
2011. máj. 25. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:

:D

Nekem a sima tetszik, a hasnál csíkban a szőr pedig szexiii:D De am. sztem a barátnőd akkor sem fog hisztizni, ha véletlenül nem pont olyan lesz, mint az ideálja. Nem kell ezt így túlparázni:)

2011. máj. 25. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem told le a szőrt róla,az tetszeni fog neki..,ha pedig nem,akkor azt mondod jó szívem,majd meghagyom neked.Gázabb,ha visszahőköl a dzsungeltól.
2011. máj. 25. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves első: gondolom sok f@szt láttál már úgy kb 15 évesen (annyinak saccollak) és az alapján tudod mondani, melyik tetszik.

Kérdező: A leborotvált tiszta vicc, ha szőrös a has. Márpedig egy férfi hasa legyen szőrös, ebből adódóan ne legyen csupasz odalent. Igen, szerintem is az a legideálisabb, ha nyírva van. Egyébként ezt teljesen nyugodt szívvel megkérdezheted a barátnődtől is, hogy ő hogyan szeretné, milyenre csináld meg.

2011. máj. 25. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a rövidre nyírt tetszik. De, hogy a barátnődnek mi, azt nem tudom. Mindenesetre óvatosan azzal a méretes példánnyal.
2011. máj. 25. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ha már ilyen szinten van a kapcsolatotok,nyugodtan megkérdezheted a véleményét ha ennyire az ő ízlésének akarsz megfelelni. Mindenkinek más jön be...
2011. máj. 25. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem ugy a jó ha rövidebbre van vágva mert ha le van borotválva akkor szúrja a lány szex közben a túl nagy szűr is tud zavaró lenni.a hason maradjon csak nyugottan ugy a sexi és férfias
2011. máj. 25. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy neki hogyan tetszene. A hasadon azt a kis szőrcsíkot ki ne nyírd, az úgy szexi. Az meg tényleg hülyén néz ki, hogy szőrös has és alatta egy kopasz kukac, szóval ha mégse kérdeznéd meg a barátnődet, akkor szerintem vagy nyírd rövidre, vagy hagyd úgy. Viszont ha úgy alakul, hogy visszakapod azt a múltkori orált, akkor arra számíts hogy nem sűrűn fog a golyóiddal játszadozni ha tök szőrösek, pedig azt sokan szeretik.
2011. máj. 25. 16:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!