Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2éve járunk, de a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2éve járunk, de a barátnőm még egyszer sem ment el, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék? én vagyok az oka? rendes előjáték nyalás, szex sem rövid de mindig elsülök mielőtt ő elmenne... 1óráig nemtudom dugni folyamat max 20perc maga a dugás, előjátékkal persze több... kicsit kivagyok már ettől, mert ugyérzem h szar vagyok:S
2011. máj. 25. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én ismertem ilyet de le cserélte a pasiját és ő egyből el vitte a csucsra
2011. máj. 25. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
nem feltétlen a csajjal van a gond
2011. máj. 25. 13:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem árt pontosan tudni, hogy a fapina egy régi asztalosipari szerszám, amelyik közrefogja a munkadarabot. Az emberi szervvel való hasonlatossága az érzéketlenségében mutatkozik.
2011. máj. 25. 14:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha elmész akkor utána nem kell abbahagyni, hanem dugd kell tovább amíg ő is el nem megy, vagy szedjen tablettát és akkor gond nélkül dughatod akár bele is mehetsz bármikor aztán ne hagyd abba amíg ki nem csinálod.

Nameg fejleszd az állóképességedet, mert a jó szexhez is kell bizonyos szintű fizikum.

2011. máj. 25. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Amúgy meg úgy késleltetheted, hogy néha egyszerűen csak megpihensz benne, közben meg simogatod a fenekét, csókolgatod a mellét, nyakát, közben meg izmozol benne, és ölelgeted. Aztán elkezdesz kőrözni.

Mindeközben meg eltereled az agyad a csajról, pl elkezded számolgatni a szeplőit, vagy a ráncait vagy akármit, és úgy számolsz, hogy mindíg tudd, hogy hol tartasz!

Előbb utóbb úgyis el fog menni, aztán jöhetsz te is.

2011. máj. 25. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy még nem ment el:D
2011. máj. 25. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
2 év alatt egyszer sem ment el, akkor próbáld határozottabban kirakni!:D
2011. máj. 25. 14:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm sem masztizott még soha (26)

Nagyon nehezen lazul el szex közben és nem túl látványos az orgazmusa. Figyelnem kell, hogy észrevegyem. És ritkán kívánja a szexet. Azt hittem egyedül ő ilyen a világon.

2011. máj. 25. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenűl van baj vele, én se masztiztam sokáig, és többszőr volt olyan, hogy az orgazmus elmaradt. Mostani párom elég jó az ágyban, vele mindig el tudok menni. Szerintem a trükk annyi, hogy figyelj a barátnődre, vedd észre hogy mi jó, vagy jobb neki. Ha szégyenlősebb akkor úgyse mondja meg, de ki kell tapasztalni. A másik dolog meg hogy próbáld ellazítani, mert ha ez a dolog őt is bántja mint régen engem, akkor lehet azért sem tud elmenni, mert túlságosan rágörcsöl az orgazmusra. Pl ha sex közbe beszélsz hozzá, mondjuk dícséred, azzal elvonod a figyelmét, és nem arra fog gondolni hogy vajon most elmegy e?
2011. máj. 25. 16:03
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. ok megfogadom a tanácsokat, és meglátjuk.
2011. máj. 25. 21:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!