Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek 19 évesen oda menni pia nélkül oda menni egy csajhoz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 11:22
1/11 anonim válasza:
Me írni nem tudsz pia nélkül egy ép mondatot me nem tudsz írni egy mondatot, azé.
Aszt részegen nem zavar, ha nem tuccc beszééééni, azé.
2/11 anonim válasza:
Pia tudja a választ, csak oda kell menni, oda kell menni.
3/11 anonim válasza:
Én még piával sem merek odamenni:D
4/11 anonim válasza:
Mert az alkoholnak feszültségoldó hatása van és bátorrá tesz, tehát nyilván nélküle feszült vagy és gyáva.
5/11 anonim válasza:
Minden csajnak viszel piát akihez odamész? Nekem nincs ilyen sok pénzem...
6/11 A kérdező kommentje:
Ha nem iszok előtte, nem merek odamenni egy csajhoz. De már nagyon zavar. Mikor szinte a csaj akarja hogy odamenjek én meg nem merek. Szerintem ez gusztustalanul undorító tulajdonság, de nem tudok változtatni rajta.
2011. máj. 25. 11:34
7/11 anonim válasza:
Ajánlom elsősorban neked, hogy tanulj meg fogalmazni. Majd utána menjél oda egy csajhoz.
8/11 anonim válasza:
A pia az elosztatja a feszültséget a bizsergést, azaz ha iszol akkor az agyban a jelek szakadoznak vagyis akadoznak egészen pontosan hasonlít egy zárlathoz és abban az állapotban sokkal bátrabb az ember!
9/11 anonim válasza:
bátrabb de hülyébb is....vegyél erőt magadon és menj oda józanul, de részegen eszedbe ne jusson (kicsit piásan se), mert beégeted magad, azt sem tudod mit beszélsz....és józan lúzernek tűnni még mindig sokkal jobb, mint önbizalomhiányos alkesz balf.sznak
10/11 anonim válasza:
Mert olyan szerencsétlenül nézhetsz ki,hogy anélkül nem sikerülne ágyba vinni a csajt,ettől tartaszt.Semmi több.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!