Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér és ragadós folyás szex közben. Mi ez?
Figyelt kérdés
Párommal ha szexelek vagy ujjazom elég gyakran jön tőle a vaginájából fehér és ragadós váladék. nem tudom mihez tudnám hasonlítani, de aki látott már olyat, az tudja miről beszélek. Elég sós, volt, hogy kinyaltam és akkor is elkezdett jönni belőle kissé. Nőgyógyásznál voltunk 3 hete akkor nem mondott neki semmit, csak felírta a fogamzásgátlót, mert szedi de biztos nem az okozza neki, mert nem most kezdte el szedni.2011. máj. 25. 11:08
1/5 anonim válasza:
Passz, néha az én barátnőmnél is van ilyen.
2/5 anonim válasza:
Férfiak :D
Szted mégis miért nedvesednek be a nők? Megmondom, azért mert felizgulnak/élvezik amit csinálsz. Szexeltek, ujjazod, kinyalod, ő élvezi, szal ne csodálkozz ha csupa lucsok lesz tőle :D
3/5 anonim válasza:
Női ejakulációról beszélsz szerintem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg szimplán a hüvely belső faláról leváló hámréteg vagy egyszerűen sűrűbb a hüvelyváladéka az átlagnál. Aki nincs benne a témában, az szinte semmit sem tud a női nemi szervekről és működésükről, az iskolában pedig lószärt se tanítanak erről, aztán jönnek az ilyen kérdések....
5/5 anonim válasza:
Hát a sós az baromi nem normális íz azon a környéken..
Nem kavar a csajod más pasival is?
Esetleg nem valaki más melléktermékéhez volt szerencséd?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!