Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, hogy én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, hogy én csak úgy tudok elmenni, hogy rásegítek kézzel?

Figyelt kérdés

Elég cikinek tartom és nem tudom,hogy tudnám ezt mellőzni,de úgy érzem,hogy e nélkül nem tudnék elmenni.Mindenki véleményét várom.

L/19

2011. máj. 25. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
27 éves fiu vagyok és pl én csak úgy tudok elélvezni ha a párom a végén kézzel csinálja , nunba szájba nem megy! ez nem gond, kérd meg a pasit akivel vagy hogy kézzle csinálja neked a végén, ha jól csináklja elélvezel tőle, meg próbáljátok ki azt ( én ezt szoktam a lányoknál ) hogy egyzserre újjazonés nyalja a csiklód, tuti elélvezel tőle és neked nem kell rásegíteni! ( ha akarzs még erről beszélni írj e-mailt )
2011. máj. 25. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Idővel, vagy más partnerrel lehet, hogy az ujjaid nélkül is a csúcsra jutsz majd. :)
2011. máj. 25. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Sok nő van így. Csak erőteljesebb, koncentráltabb csiklóingerléssel van orgazmusa. Ez van. A fiúk ezt általában könnyedén tolerálják.
2011. máj. 25. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj..én is csak így tudok el élvezni.Engem nem zavar mert így is nagyon jó!Az a lényeg, hogy jó egyen.Páromat sem zavarja...Legalább is azt állítja!! ;)
2011. máj. 25. 10:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Barátom szerint nem normális.:(
2011. máj. 25. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a barátod nem normális, ha ilyet állít rólad. Engem speciel kifejezetten izgat ha egy nő izgatja magát akció közben. :)
2011. máj. 25. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a barátod szerint nem normális akkor keress neki néhány cikket a női orgazmusról. Akkor majd rájön h milyen bonyolult dolog is ez :D

Am nekem is csak így sikerül, de engem nem zavar, barátomat se. Megbeszéltük h így vagyok összerakva és megértette.

2011. máj. 25. 11:44
 8/8 anonim válasza:
Az én barátnőmnél is előfordult már ez,de ez csak addig tartott amíg találtunk egy olyan pózt ami mind a kettőnknek jó volt és akkor már sikerült elmennie anélkül is. Próbáljátok ki
2011. máj. 25. 12:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!