Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lányok. Ti a közösülés után megszoktátok törölni a nemi szerveteket?
Figyelt kérdés
normális válaszokat!!!!2011. máj. 25. 09:36
2/10 anonim válasza:
A párom nekem a végén mindig a melllére veri ki és utána wc papírral vagy papír zsebkendővel őt is lettölgetem meg a péniszem végét is!
3/10 anonim válasza:
Igen.
És mi is tusolunk utána mindketten.
4/10 anonim válasza:
De szerintem ez alap, nem?
Vagy ott kellene hagyni a cuccot, ahova éppen került???
:-)
6/10 anonim válasza:
Mi általában együtt fürdünk, vagy zuhanyozunk utána. Izzadság, meg más nedvek is bőven vannak ott. De volt már rá példa, hogy úgy, "szerelmi nedvekben", egymást átölelve aludtunk el. Ennek is meg van a maga "bája". De ritkán.
7/10 anonim válasza:
Mindketten zuhanyozunk és megmossuk a nemi szervünket.
28/f
8/10 anonim válasza:
megtörlöm és ennyi vagy tusolunk
9/10 anonim válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de az nálam MINIMUM.
10/10 anonim válasza:
Mindketten letusolunk, ha ez épp nem lehetséges, akkor zsepihel letörölgetjük magunkat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!