Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » én egy 14 éves fiú vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy 14 éves fiú vagyok és szinte minden nap maszturbálok van amikor kétszer is. Mit tegyek hogy leszokjak róla?

Figyelt kérdés
az én korosztályomban az ismerőseim közül egyikről sem tudnám elképzelni.
2011. máj. 25. 06:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmit! Teljesen normális....csináld csak!
2011. máj. 25. 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
beszéld meg édesapáddal. Ez a gond, hogy nem elég, hogy tudatlanok vagytok, még ahhoz is töketlenek, hogy utánajárjatok a dolognak először is 14 évesen már minden fiú csapkodja a kolbászt másodszor meg ennek nincsenek káros hatásai, ha feláll kicsapod ennyi. Ne reagáld túl
2011. máj. 25. 06:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz leszokni erről? Nem káros szenvedély ez:) Hidd el, veled egykorú ismerős fiúk is csinálják.
2011. máj. 25. 06:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem kell leszokni róla, én még többször is csináltam, teljesen egészséges felnőtt lettem. Csak találj majd magadnak egy nagy étvágyú csajt, aki örül, ha napjában 3-4× letámadod. :)
2011. máj. 25. 06:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Keress csajt, azóta az én barátom is fura módon teljesen leszokott róla mióta megvagyok neki, vszínű intenzívebben megkapja v jobban kifárasztom :P :)
2011. máj. 25. 07:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Az öcsém is és a bátyám is maszturbál folyton.Az agyamra mennek néha.Szerintem minden fiú csinálja.

14L

2011. máj. 25. 08:44
 7/13 anonim válasza:
Nemértem miért akarsz leszokni rola, de ha annyira leakarsz szokni akkor ne csináld :D
2011. máj. 25. 08:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem káros én 14 évesen naponta 4-szer élveztettem el magam,! 27 vagyok van -egy párom 2 éve , de pl reggel még alszik mindig mazstizok egyet a gép elöt videót nézve!

Ne szégyeld ez a legfontosab tehát ha lebuksz anyud apud elött, ne érezd kellemetlennek, mert megfogják érteni, Csináld bátran ot és ahol jól esik, ez egy természetes dolgo akár a pisilés!

2011. máj. 25. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Te lehet nem tudod elképzelni,de hidd el,ebben a korban a legtöbben ugyanígy maszturbálnak.:) Nem kell ezen izgulni,hogy sok-e,vagy nem,ha jól esik,csináld csak. Bajod nem származik belőle.:):D Mellesleg 14 évesen én is ilyen rendszerességgel csináltam.

18/F

2011. máj. 25. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:

14 L

miért zavar, ha csinálják a tesóid? amúgy honnan tudod? leskelődtél? mellesleg te nem szoktad?

2011. máj. 27. 05:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!