Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy 14 éves fiú vagyok és szinte minden nap maszturbálok van amikor kétszer is. Mit tegyek hogy leszokjak róla?
Az öcsém is és a bátyám is maszturbál folyton.Az agyamra mennek néha.Szerintem minden fiú csinálja.
14L
Nem káros én 14 évesen naponta 4-szer élveztettem el magam,! 27 vagyok van -egy párom 2 éve , de pl reggel még alszik mindig mazstizok egyet a gép elöt videót nézve!
Ne szégyeld ez a legfontosab tehát ha lebuksz anyud apud elött, ne érezd kellemetlennek, mert megfogják érteni, Csináld bátran ot és ahol jól esik, ez egy természetes dolgo akár a pisilés!
Te lehet nem tudod elképzelni,de hidd el,ebben a korban a legtöbben ugyanígy maszturbálnak.:) Nem kell ezen izgulni,hogy sok-e,vagy nem,ha jól esik,csináld csak. Bajod nem származik belőle.:):D Mellesleg 14 évesen én is ilyen rendszerességgel csináltam.
18/F
14 L
miért zavar, ha csinálják a tesóid? amúgy honnan tudod? leskelődtél? mellesleg te nem szoktad?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!