Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan nő aki már lemondott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki már lemondott a hüvelyi orgazmusról? És színlelitek vagy nem? 24/N

Figyelt kérdés
előre köszi a válaszokat:)
2011. máj. 25. 01:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

33/L Még nem mondtam le róla. De nem is agyalok ezen. Jó nekem a csikló is. :)))

Soha, de soha nem színlelek orgazmust. Az őszinteség a kapcsolat alapja. Elég, ha egyszer hazudok a férjemnek, hogy de király volt így, amikor nem is volt az, legközelebb mi lesz? Nem, nem szúrok ki se magammal, se kettőnkkel.

2011. máj. 25. 01:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor mindig valami újjal próbáálkoztok?:)
2011. máj. 25. 01:14
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem szabad róla lemondani! Meg kell tanulni, ill. a megfelelő pozitúra kiválasztása lényeges. Valamint a kegel-gyakorlatok sem utolsóak. :)

Kérdező, neked nincs orgazmusod szex közben? Vagy miért kérdezed?

Színlelni nem szabad az orgazmust, ahogy az előző válaszoló írta, egy kapcsolat alapja a bizalom és ha valaki színlel, ott már baj van.

2011. máj. 25. 01:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne add fel, a barátnőmnek 6-7 év aktív nemi élet után sikerült. A megfelelő partner sokat számít.
2011. máj. 25. 01:30
 5/11 A kérdező kommentje:
18 évesen vesztettem el a szüzességem a párommal. most is együtt vagyunk:) De sehogy sem élvezem hüvelyi úton nem színlelem de eléggé rossz ez. Ne értsetek félre nem vagyok önző a párommal nagyon fontos nekem h neki jó legyen de azért mégis hát értitek.
2011. máj. 25. 01:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor te pont olyan vagy, mint a nők kb 90%-a. :-)

Amúgy nem értem, miért kell ennyire erőltetni a hüvelyi orgazmust... A férfiak talán elélveznek puncinyalás közben? Akkor a nőknek miért kellene elélvezniük hüvelyi behatolás közben, amikor a hüvelyben ráadásul alig vannak érző idegek, azok is csak a külső egyharmadban?

Ez így van, még ha nem is köztudott. A tampont sem érzed, ha feldugod magadnak.

Én még csak 2 éve élek nemi életet, és csak egy éve van minden szeretkezés alkalmával orgazmusom, szóval még van mit tanulnunk együtt. :) De annyit ez alatt a rövid idő alatt is megtanultam annyit, hogy butaság magunktól vagy a másiktól orgazmust "elvárni". A lényeg az örömszerzés, nem pedig a teljesítés.

2011. máj. 25. 01:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit: a behatolástól nem élvezek ugyan el, de azért jó az is. Olyan, mint egy jó simogatás, csikiz is, ha rászorítok a hüvelyemmel, és néha érzem azt az erős pisilási ingert, amiről azt olvastam, hogy a G-pontos orgazmus előjele lehet. De amit a leginkább élvezek közben, az a párom arca, és az intimitás kettőnk között. Az a tudat, hogy most örömöt szerzek neki a testemmel, és közben lélekben is egyek vagyunk.
2011. máj. 25. 01:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Ennek lehet lelki oka vagy a pasi nem olyan jó.Mert nekem 7 évig nem votl hüvelyi orgazmusom.Persze volt h. jó volt a szex,de sose tudtam elélvezni,aztán megismertem egy tapasztaltabb férfit aki nagyon jó volt az ágyban és 1-2 gyakorlás után már lett is orgazmusom(elötte még csiklóorgazmusom se volt).Azóta már mással vagyok és vele van hüvelyi orgazmusom,persze nem minden alkalommal,de azért 3-ból 1-2 alkalommal van.

26/l

2011. máj. 25. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:
22 vagyok és állítólag, de csak állítólag, a 30as években lesz jobban fogékony rá az ember. Nem mondtam le, de nem is halok meg érte, nekem bőven elég a csiklói és színlelni pedig semmiféle képpen soha, semmilyen körülmények között.
2011. máj. 25. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt, de valahogy a csikló orgazmust jobb szeretem:D bár lehet csak ahhoz szoktam... akkoriban hogy hüvelyi orgazmusom legyen az agyamat maximálisan ki kellett kapcsoljam ez ugye nem mindig sikerül... pláne ha az ember azon rágja magát legyen orgazmusa...

Színlelésről meg annyit, hogy kiderült hogy a párom volt barátnője nem élvezett el talán soha sem... így a barátom szinte hihetetlennek tartja hogy én 99%-ban mindig... ő viccből mondja hogy biztos színlelem... (de tudja hogy nem és örül neki...) jobb nem színlelni hisz akkor mindig a "rosszabbat" kapjuk és nem törekszik a párunk hogy változtasson ha nem sikerül valami

2011. máj. 25. 09:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!